Προγνωστικά

Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: Ευρώπη… ώρα μηδέν!

on

Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός (20:00): Τα… ψέματα τελείωσαν για όλους μας. Άλλο να ψάχνεις το ταμείο στα φιλικά, άλλο τα επίσημα ματς. Και όταν υπάρχει ένα ισχυρό κίνητρο που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μπορούμε να εστιάσουμε καλύτερα σε συγκεκριμένες επιλογές. Για τον Ολυμπιακό το ματς στο Ισραήλ με την Μακάμπι Χάιφα, είναι δοκιμασία. Προέρχεται από το περσινό ψυχολογικό σοκ με τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς, αλλά αυτή τη φορά, πηγαίνει πιο μυημένος. Ξέρει τι θέλει, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, μπορεί και ο Μαρτίνς να βγάλει τα πλάνα του…

Κόντρα στις εκτιμήσεις πολλών, θα στηρίξω ως πρώτη επιλογή τον Ολυμπιακό. Στο 2.52 πληρώνει η νίκη των πρωταθλητών Ελλάδας μέσα στο Ισραήλ και μπορούν να την κάνουν. Ξέρουν καλύτερα από την Μακάμπι Χάιφα τη διαδικασία, πιο έμπειροι είναι, έχουν τον πρώτο λόγο για εμένα, όπως και να ‘χει. Αν το θεωρείτε ρίσκο, μπορείτε να πάτε και σε μια άλλη επιλογή. Στο draw no bet ο Ολυμπιακός πληρώνει με 1.75. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνετε το ποντάρισμά σας πίσω.

Άλλη μια απόδοση που… έβγαλε μάτι, στο Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αν είναι λάθος, φαντάζομαι πως θα αλλάξει στην πορεία. Την ώρα, όμως, που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο, το να σκοράρει ο Γιώργος Μασούρας στο Ισραήλ, πληρώνει με 13.00 απόδοση! Όχι πρώτος, απλά να σκοράρει. Μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, είναι πιθανό να είναι στο αρχικό σχήμα του Μαρτίνς. Για την… αλητεία και μόνο σε αυτή την απόδοση, θα στηρίξω τον Μασούρα και ας παίξει… δέκα λεπτά και ας μην… ακουμπήσει μπάλα!

Κλείνω με μία επιλογή για τα κόρνερ. Σε ποιο ημίχρονο θα έχουμε τα περισσότερα κόρνερ. Το να το δούμε αυτό στο δεύτερο μέρος, πληρώνει με απόδοση 1.93 και έχει μια λογική. Ακόμη και στην πιθανότητα του ότι κάποια ομάδα θα… κυνηγάει, θα ψάχνεται περισσότερο, είναι μια δελεαστικότατη απόδοση.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *