Προγνωστικά

Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ: Καλύτερα στα γκολ

on

Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ (21:00): Πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ρεβάνς θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη την ερχόμενη Τετάρτη (27/7). Ως γνωστό, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων συνολικά και στα δύο 90άλεπτα, θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η αποψινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην πόλη Λοτζ της Πολωνίας.

Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ (21:00): Εξαιρετικά αμφίρροπο ζευγάρι, που θα μπορούσε να είναι στα πλέι οφ για την είσοδο στους ομίλους. Αυτό είχε συμβεί το μακρινό 2006, με τη Ντιναμό Κιέβου να παίρνει την πρόκριση. Στην Ουκρανία νίκησε με σκορ 3-1 και στη ρεβάνς πήρε ισοπαλία 2-2. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων της σεζόν 2008-09. Οι Ουκρανοί νίκησαν 1-0 στην έδρα τους και πήραν ισοπαλία 0-0 στην Τουρκία. Τελευταία συνάντησή τους ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά σε φιλικό επίπεδο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ (21:00): Η Ντιναμό Κιέβου είναι σχετικά αποδυναμωμένη λόγω του πολέμου, αφού έφυγαν κάποιοι βασικοί παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν αντικατασταθεί. Επέστρεψαν από τον δανεισμό τους, όσοι είχαν παραχωρηθεί σε ουκρανικές ομάδες, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο. Έχει δώσει 8 φιλικά, με απολογισμό 3 νίκες, 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στα πιο πρόσφατα, ηττήθηκε 3-0 από τη Λιόν και 2-1 από την Αντβέρπ.

Από την άλλη, η Φενερμπαχτσέ έχει προχωρήσει σε στοχευμένες προσθήκες, με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος. Πιο δαπανηρή μεταγραφή (5,5 εκ. ευρώ) είναι για την αγορά των δικαιωμάτων του Ουρουγουανού αριστερού εξτρέμ, Ντιέγκο Ρόσι από τους Λος Άντζελες FC, ο οποίος αγωνιζόταν δανεικός. Επίσης, αποκτήθηκε από τη Σάντα Κλάρα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λίνκολν έναντι 3,5 εκ. ευρώ. Στα πέντε φιλικά προετοιμασίας μέτρησε ισάριθμες νίκες. Το πρωτάθλημα της νέας σεζόν αρχίζει στις 7 Αυγούστου.

Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, όπως φαίνεται και από το σετ αποδόσεων στο στοίχημα. Στα… χαρτιά, η Φενέρ παρουσιάζεται μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, αλλά προσωπικά, δεν συμμερίζομαι τον τόσο μεγάλο φαβοριτισμό. Στο αποψινό παιχνίδι, εκτιμώ ότι οι δύο ομάδες έχουν τα φόντα να σκοράρουν, αλλά το σκορ δεν θα ξεφύγει, αφού και οι δύο βρίσκονται σε φάση μονταρίσματος. Πάμε στοίχημα με «G/G και Under 5,5 γκολ» σε απόδοση 1.90.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *