Προγνωστικά

Μακάμπι Χάιφα – Παρί Σεν Ζερμέν: Συνδυαστικό διπλασιασμού

on

Μακάμπι Χάιφα – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Ένα ημίχρονο άντεξε στην πρεμιέρα της στη Λισσαβόνα η Μακάμπι Χάιφα. Η ομάδα του Μπουράκ Μπαχάρ κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τη Μπενφίκα, αλλά… Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, λίγο η ποιότητα των Πορτογάλων και λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης, έφεραν τα δύο γκολ και το τελικό 2-0 ήρθε φυσιολογικά. Ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα απόψε, αλλά στόχος όλων είναι να απολαύσουν τις στιγμές. Το Σάββατο (10/9) έδωσε αγώνα για το πρωτάθλημα του Ισραήλ και νίκησε 3-1 τη Σκέτζια Νες Τζιόνα. Έτσι, έκανε το «4 στα 4» και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Μακάμπι Χάιφα – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος σκόραρε δις, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους στο Παρίσι και έβαλε τους πρώτους βαθμούς στο σακούλι της στον 8ο όμιλο. Οι πρωταθλητές Γαλλίας ήταν κυρίαρχοι στο α’ ημίχρονο, αλλά στο β’ και μετά τη μείωση του σκορ, ζορίστηκαν αρκετά. Τέλος καλό, όλα καλά, όμως, και πλέον κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι στο Ισραήλ. Ενδιάμεσα, η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ νίκησε δύσκολα με 1-0 τη Μπρεστ για το πρωτάθλημα, σε ένα ματς που δεν έγινε, όπως είχε προαναγγελθεί, ροτέισον. Αυτή ήταν η 6η νίκη σε 7 αγώνες, που τη διατήρησε στην κορυφή με συγκάτοικο τη Μαρσέιγ.

Μακάμπι Χάιφα – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Οι γηπεδούχοι της Μακάμπι Χάιφα, έχουν δύο απουσίες στο αποψινό παιχνίδι. Στην ήδη γνωστή του Τζαμπέρ (μέσος), ήρθε να προστεθεί αυτή του Άλι (μέσος), ο οποίος χτύπησε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι της Παρί Σεν Ζερμέν δεν υπολογίζουν στον Ρενάτο Σάντσες (χαφ), όπως και στον Κιμπεμπέ (στόπερ), ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα από το ματς με τη Μπρεστ. Επίσης, στο Παρίσι έμεινε ο Νάβας (κίπερ) λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη.

Πάμε να δούμε τώρα τι θα παίξουμε στο στοίχημα. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι τέτοια, που οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από το διπλό, θα συνιστά τεράστια έκπληξη. Ξεκινώντας, λοιπόν, από τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν, ας φτιάξουμε έναν συνδυασμό με μια απόδοση που να αξίζει. Θεωρώ πως μετά τον Εμπαπέ, είναι η σειρά του Νεϊμάρ να σκοράρει, όπως επίσης ότι οι Παριζιάνοι θα μπουν από νωρίς με το «μαχαίρι στα δόντια». Πάμε στοίχημα με το bet builder: 2, να πετύχει το πρώτο γκολ η Παρί & να σκοράρει ο Νεϊμάρ στο άκρως ελκυστικό 1.95.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *