Προγνωστικά

Μιάλμπι – Κάλμαρ: Με ποντάρισμα στο 2.50

on

Μιάλμπι – Κάλμαρ (16:00): Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη έμεινε η Μιάλμπι, η οποία είδε το ματς με τη νεοφώτιστη Σούντσβαλ να της στραβώνει εντελώς. Εκεί που είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0. Ήττα… πισωγύρισμα, για μια ομάδα που είχε ξεκινήσει πολύ θετικά στο πρωτάθλημα. Θέλει να βρει την πρώτη της νίκη μετά από τρία ματς απέναντι στην Κάλμαρ και για να επιστρέψει στα τρίποντα και γιατί το πρόγραμμα “βαραίνει” αρκετά μετά τη διακοπή ενός μήνα που ακολουθεί.

Στην έδρα της πάντως τα πηγαίνει περίφημα. Σε τέσσερα ματς έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας κερδίσει μαζέψει εκεί τους δέκα από τους 14 βαθμούς που έχει έως τώρα στο πρωτάθλημα. Το ματς πάντως δεν θα είναι εύκολο αν κρίνουμε από την εικόνα που δείχνει έως τώρα η Κάλμαρ. Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, έριξε… βόμβα την προηγούμενη αγωνιστική.

Μιάλμπι – Κάλμαρ (16:00): Βρίσκοντας γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, κατάφερε και επικράτησε με 1-0 της Τζουργκάρντεν που έχει βλέψει πρωταθλητισμού. Και την έφτασε στους 15 βαθμούς. Δεν έχει ισοπαλία έως τώρα στα πρώτα εννιά παιχνίδια της, μετρώντας πέντε νίκες και τέσσερις ήττες. Οι τρεις από τις πέντε νίκες της ήρθαν στα τρία τελευταία παιχνίδια, στα οποία ηττήθηκε μόνο από τη Χάκεν που είναι στην κορυφή μαζί με ΑΪΚ και Χάμαρμπι.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Σε αποδόσεις φαβορί δίνονται οι φιλοξενούμενοι. Στο 2.40 συναντάμε την Κάλμαρ, πάνω από 3.00 είναι η απόδοση στη νίκη της Μιάλμπι. Παίζει φυσικά ρόλο γι’ αυτό η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες, σε ένα ματς πάντως που σίγουρα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο. Είναι δύο ομάδες που παίζουν αρκετά ανοιχτό ποδόσφαιρο, δεν θα κλειστούν και σίγουρα θα αναζητήσουν τις φάσεις και τα γκολ. Έχει πολύ μεγάλη αξία το over εδώ, αφού το συναντάμε σε απόδοση σπάνια. Πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.50.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *