Προγνωστικά

Μανρέσα – Ρεαλ Μαδρίτης: Με στόχο την πρόκριση

on

Μανρέσα – Ρεαλ Μαδρίτης (17:30): Με χαρακτηριστική ευκολία και χωρίς να έχει επηρεαστεί από την απώλεια της Ευρωλίγκας στον τελικό, η Ρεάλ νίκησε 93-76 στο πρώτο παιχνίδι την Μανρέσα και έκανε το 1-0 στην μεταξύ τους σειρά για τα προημιτελικά της Liga Edensa. Χρειάζεται πλέον μία ακόμα νίκη για να προκριθεί στα ημιτελικά και νομίζω πως μπορεί να την πετύχει σήμερα. Σίγουρα πιο δύσκολα απ’ ότι την Τετάρτη, και αυτό θα παίξει ρόλο στο στοίχημα μου.

Μανρέσα – Ρεαλ Μαδρίτης (17:30): Η γηπεδούχος εντός έδρας έχει εξαιρετική αποτελεσματικότητά, με 13 νίκες και μόλος 4 ήττες στα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματός της. Βέβαια το τελευταίο διάστημα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχει πέντε ήττες στα έξι πρόσφατα παιχνίδια και την λες εύκολα και εκτός φόρμας. Νομίζω πως η έδρα της δεν μπορεί να παίξει ρόλο απέναντι στην «βασίλισσα» που μακριά από την Μαδρίτη έχει ρεκόρ 14-3.

Για περισσότερη ασφάλεια, θα αποφύγω το χάντικαπ και θα ποντάρω στην απλή νίκη της Ρεάλ, έστω και με έναν πόντο, σεβόμενος το γεγονός πως η Μανρέσα εντός έδρας είναι αρκετά ανταγωνιστική. Από εκεί και έπειτα, πιστεύω πως αυτή την φορά το σκορ δεν θα «ανοίξει» τόσο όσο στο πρώτο ματς. Αλλά και έτσι να γίνει με καλύπτει το εναλλακτικό όριο που έχω επιλέξει. Η Μανρέσα εντός έδρας σκοράρει 90 πόντους μέσο όρο και δέχεται 82.

Δύσκολα θα πλησιάσει το πρώτο νούμερο απέναντι στην άμυνα των φιλοξενούμενων που δέχεται 77 πόντους μέσο όρο εκτός έδρας. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμα και αν η Ρεάλ ξεπεράσει τους πόντους που πετυχαίνει μακριά από την Μαδρίτη (84) δύσκολα θα κινδυνέψει το line μας. Πάμε στοίχημα με «διπλό» ως απλή νίκη, μαζί με under 177,5 στο σύνολο, που πληρώνει στο πολύ καλό 1.91.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *