Προγνωστικά

Μορεϊρένσε – Τσάβες: Σκληρή μάχη για την άνοδο

on

Μορεϊρένσε – Τσάβες (21:30): Κατάφερε έστω και την τελευταία αγωνιστική η Μορεϊρένσε να πάρει τη θέση που οδηγούσε στα μπαράζ παραμονής/ανόδου στην Primeira Liga, όμως στο πρώτο ματς με την Τσάβες τα έκανε… θάλασσα. Και πλέον έχει μπροστά της ένα βουνό να ανέβει αν θέλει να παίζει και την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Η Μορεϊρένσε αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων και αγωνιστικά και ψυχολογικά στο συγκεκριμένο ματς, με αποτέλεσμα η Τσάβες να κάνει… πάρτι. Ένα γκολ στο 15′ από τον Τεσέιρα και ένα ακόμα στο 68′ από τον Κορέια έγραψαν το τελικό 2-0 για την Τσάβες, η οποία πηγαίνει στον επαναληπτικό με πολύ σημαντικό προβάδισμα ανόδου. Ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, έδειξε πως μπορεί να παίξει εντυπωσιακά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Μορεϊρένσε – Τσάβες (21:30): Αυτό την κάνει ακόμα πιο ισχυρό φαβορί εν όψει του επαναληπτικού. Η Μορεϊρένσε δεν έχει άλλη επιλογή από το να βγει μπροστά και να κυνηγήσει από το ξεκίνημα τα γκολ. Μήπως και βρει ένα νωρίς που θα τη βάλει εκ νέου στο… κόλπο για την επιστροφή στη διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία. Η Τσάβες αν βρει χώρους μπορεί να κάνει πολλές ζημιές και αυτό θα επιδιώξει. Να παίξει κλειστά και να ψάξει τις κόντρα επιθέσεις.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Για ένα fun bet θα επέλεγα το διπλό της Τσάβες που είναι στο 4.25. Έχει πολύ μεγάλη αξία εκεί που το συναντάμε και σίγουρα δεν έχει αξία ο άσος σε τιμή χαμηλότερη του διπλασιασμού. Για βασική πρόταση θα πάμε στο αμφίσκορο. Θα ψάξει γκολ η Μορεϊρένσε, θα βρει χώρους η Τσάβες. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.84.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *