Προγνωστικά

Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ: Με στόχο την ανατροπή

on

Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ (22:00): Μπορεί η Βιγιαρεάλ να καταφέρει και να ολοκληρώσει μια έκπληξη… μεγατόνων; Πήρε αυτό που ήθελε στο πρώτο ματς στην Ισπανία, επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντανζούμε μόλις στο 8′ και όχι μόνο δεν δέχτηκε γκολ, αλλά ήταν εκείνη που άγγιξε το δεύτερο. Οι Ισπανοί είχαν και δοκάρι στο 53′ για να σημειώσουν το 2-0. Επιβεβαίωσαν την καλή προϊστορία που έχουν απέναντι σε γερμανικές ομάδες. Η Βιγιαρεάλ μετράει μόλις τρεις ήττες σε 13 αναμετρήσεις απέναντι σε Γερμανούς, έχοντας έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ο επαναληπτικός στο Μόναχο, πάντως, μόνο εύκολος δεν θα είναι. Το αντίθετο.

Τελευταία φορά που είχε βρεθεί στο Μόναχο ήταν πριν από 11 χρόνια. Τον Νοέμβριο του 2011 είχαν ηττηθεί με 3-1 εκεί,. Πάνε τώρα εκεί για τη μεγάλη έκπληξη, δεύτερη μετά απ’ αυτή που έκαναν στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους. “Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι το έργο μας. Πρέπει να σεβαστούμε απόλυτα την Μπάγερν, είναι μια ομάδα που έχει τον τρόπο να αντιδρά, ξέρει πως να το κάνει, ξέρει πως να σκοράρει πολύ. Είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την πρόκριση”, ήταν τα λόγια του Ουνάι Έμερι, ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ (22:00): Με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει στο 82′ με πέναλτι και να φτάνει τα 32 γκολ στην Μπουντεσλίγκα και 46 συνολικά φέτος, η Μπάγερν δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε με 1-0 της Άουγκσμπουργκ στο τελευταίο παιχνίδι στη Γερμανία. Ήταν προφανές πως το μυαλό βρισκόταν στον επαναληπτικό με τη Βιγιαρεάλ. Άλλωστε με το συν εννιά στη Γερμανία, δεν έχει προβλήματα και είναι έτοιμη να πανηγυρίσει το 10ο σερί προωτάθλημα. Ο Νάγκελσμαν έδειξε τις… διαθέσεις του από τις δηλώσεις που έκανε. “Δεν πρέπει να δώσουμε στη Βιγιαρεάλ χρόνο για να βρει ρυθμό. Οι απαντήσεις μας θα έρθουν μέσα στο γήπεδο”, ανέφερε ο προπονητής της Μπάγερν.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Στον προηγούμενο γύρο που… αμφισβήτησαν την Μπάγερν, εκείνη απάντησε με τρόπο εμφατικό στην έδρα της. Το ίδιο είναι πιθανό να κάνει και τώρα. Το 1-0 με το οποίο μπαίνει η Βιγιαρεάλ στο γήπεδο μπορεί να λέει πολλά για εκείνη, δεν λέει όμως τίποτα για τους Βαυαρούς. Είναι ικανοί να γυρίσουν την κατάσταση από τα πρώτα λεπτά. Θα πάμε σε επιλογή άσου στο… ημίωρο. Πάμε στοίχημα με “αποτέλεσμα μεταξύ 1-30 λεπτό” άσο στο 2.12.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *