Προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: Αναγκασμένη να ρισκάρει

on

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι (22:00): Γυρίζει μετά το «διπλό» της Ρεάλ με 3-1 στο Λονδίνο; Η λογική «λέει» δύσκολα, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Συν το γεγονός πως η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ «βοηθάει» την Τσέλσι. Ένα γκολ νωρίς να βρει, ή έστω στο πρώτο ημίχρονο, μετά θα ψάχνει απλώς άλλο ένα για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο στοίχημα βρίσκουμε μοιρασμένες αποδόσεις και πολλές επιλογές. Πήγε το μάτι σε μία, πάμε να δούμε…

Το χατ τρικ του φορμαρισμένου Μπενζεμά έκανε τη μεγάλη διαφορά στην Αγγλία και έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1. Και μαζί και ένα ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Δεν έχει λόγο ο Αντσελότι να παίξει επιθετικά και όλα δείχνουν πως θα πάει συντηρητικά το ματς. Έτσι κι αλλιώς, η (μεγάλη) πίεση είναι στο απέναντι «στρατόπεδο». «Για να περάσεις στα ημιτελικά, πρέπει να υποφέρεις, να είσαι ανταγωνιστικός και ν α παλέψεις. Δεν θα πάμε χαλαροί, είναι ένας προημιτελικός του Champions League και γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής που έχει θέμα πίσω. Λείπει ο τιμωρημένος Μιλιτάο και λογικά θα δούμε δίδυμο με Αλάμπα και Νάτσο. Εκτός είναι και οι Αζάρ, Ίσκο.

Στο πρωτάθλημα νίκησε 2-0 τη Χετάφε και απολαμβάνει αυτό το +12 από την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο, αλλά και +9 να πάει, είναι διαφορά ασφαλείας). Ακολουθεί το ντέρμπι εκτός έδρας με τη Σεβίλλη, αλλά για την ώρα καλείται να σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Για να το κάνει, θα χρειαστεί τα απολύτως απαραίτητα, κοινώς να προσέξει πρώτα την άμυνά της. Αν ανοιχτεί, που δεν έχει λόγο να το κάνει, δεν θέλει πολύ να μπλέξει.

Η Τσέλσι, από την πλευρά της, ταξίδεψε στη Μαδρίτη για την υπέρβαση. Τέτοια θα είναι, μετά το πρώτο ματς, αν καταφέρει να το γυρίσει. Πλήγμα η απουσία του Λουκάκου, εκτός και οι Τσίλγουελ, Μπάρκλεϊ, Χάτνσον-Οντόι, επιστρέφει ο Αθπιλικουέτα. Μετά από δύο σερί ήττες στο «Stamford Bridge», το 4-1 από την Μπρέντφορντ και το 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, «τρόμαξε» κόσμο με το 6-0 εκτός έδρας επί της Σαουθάμπτον. Ματς που στο 31’ ήταν ήδη 4-0 και είχε και 3 δοκάρια! Στον πρώτο αγώνα με τη Ρεάλ έδειχνε… ζαλισμένη από τα «χτυπήματα» και τώρα καλείται να δείξει αντίδραση. Ποιότητα έχει και μάλιστα μεγάλη και μπροστά έχει παίκτες να κάνουν τη διαφορά, ακόμη και αν παίζει χωρίς τον Λουκάκου.

«Είναι δύσκολο να το γυρίσουμε, αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε. Και το να προσπαθήσουμε σημαίνει ότι θα παίξουμε στο 100% και υψηλότερο επίπεδό μας. Αυτό είναι όλο, είναι μία μεγάλη βραδιά για εμάς», δήλωσε ο Τόμας Τούχελ, προπονητής της Τσέλσι. Και επειδή είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, θέλει, αν «πέσει», να το κάνει έχοντας παλέψει πρώτα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι (22:00): Με δεδομένο ότι κρατάει το μηδέν στην άμυνα για αρχή, η Τσέλσι ψάχνει δύο γκολ… και βλέπουμε. Άρα, δεν την παίρνει να παίξει κι εκείνη (εφόσον πράξει αναλόγως η Ρεάλ) συντηρητικά. Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ που το βρίσκουμε στο αξιόλογο 1.82. Ανοίγεται και ρισκάρει η Τσέλσι, βρίσκει περισσότερους χώρους η Ρεάλ. Ωραίο μοιάζει σε αυτήν τη λογική. Επίσης, μου αρέσει το Να σκοράρει ο Μάουντ στην απόδοση του 3.60!

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *