Προγνωστικά

Μπόκα Τζούνιορς – Ουνιόν Σάντα Φε: Με λογική στα γκολ

on

Μπόκα Τζούνιορς – Ουνιόν Σάντα Φε (03:30): Ζορίστηκε λίγο κόντρα στη Μπαράκας εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική, αλλά πήρε τη νίκη με 3-1. Προηγήθηκε στο 42’ με τον Κολομβιανό εξτρέμ Βίγια, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 59’ με το μέσο Πολ Φερνάντες. Ένα λεπτό αργότερα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 68’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τον μέσο Σεμπάγιος. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά το μυαλό όλων δεν είναι στο ματς με την Ουνιόν, αλλά στο πρώτο ματς για τους «16» του Λιμπερταδόρες με την Κορίνθιανς εκτός έδρας. Για αυτό θα γίνει εκτεταμένο ροτέισον τώρα και θα παραταχθεί με πολλούς αναπληρωματικούς.

Μπόκα Τζούνιορς – Ουνιόν Σάντα Φε (03:30): Γνώρισε εντός έδρας συντριβή 1-5 από τη Ρίβερ σε ένα παιχνίδι που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον καταιγιστικό ρυθμό των πρωτευουσιάνων, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος έχανε 0-1 από γκολ που δέχτηκε στο 16’, ενώ το δικό της γκολ ήρθε στο 79’ από τον επιθετικό Περάλτα για την προσωρινή μείωση σε 1-3. Έχει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς, τα οποία είναι G/G & Over 2.5.

Μπόκα Τζούνιορς – Ουνιόν Σάντα Φε (03:30): Η Μπόκα θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές και το μυαλό αλλού. Η Ουνιόν θέλει να βγάλει αντίδραση και τα παιχνίδια της έχουν γκολ. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 2.12.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *