Προγνωστικά

Ντεπόρτες Τεμούκο – Κόλο Κόλο: Ενα βήμα πιο κοντά

on

Ντεπόρτες Τεμούκο – Κόλο Κόλο (01:00): Ρεβάνς για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Χιλής. Στο πρώτο παιχνίδι, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας και στο δεύτερο παιχνίδι, ακολουθεί αυτόματα η διαδικασία των πέναλτι. Η Κόλο Κόλο είναι κάτοχος του τίτλου και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Ντεπόρτες Τεμούκο – Κόλο Κόλο (01:00): Ιστορικό μπορεί να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα για τη Ντεπόρτες Τεμούκο, πρόεδρος της οποίας είναι ο Μαρσέλο Σάλας. Κι αυτό γιατί μολονότι υπάρχει διαφορά μιας κατηγορίας από την αντίπαλό της, στάθηκε πάρα πολύ καλά, προσπαθώντας να δημιουργήσει και όχι να «καταστρέψει». Στην Primera B, μετά από 16 αγώνες, βρίσκεται στην 11η θέση μεταξύ 17 ομάδων με 17β. Το ματς Κυπέλλου ήταν το πρώτο επίσημο μετά από 20 μέρες, αφού το πρωτάθλημα διεκόπη τέλη Μαΐου και θα αρχίσει ξανά αρχές Ιουλίου.

Ντεπόρτες Τεμούκο – Κόλο Κόλο (01:00): Επηρεασμένη από τη διακοπή φάνηκε η Κόλο Κόλο. Το 0-0 του πρώτου αγώνα ήταν δίκαιο, αφού δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να επιβάλλει τον ρυθμό της και της έλειψε η τελική προσπάθεια. Πάντως, εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση, αφού είναι ένα σκαλί πάνω από την αντίπαλό της. Στο πρωτάθλημα της Primera Division, η ομάδα του Γκουστάβο Κιντέρος τα πάει περίφημα. Μετά από 15 αγωνιστικές, βρίσκεται στην κορυφή με 29β., έχοντας συγκατοίκους την Νουμπλένσε και την Ουνιόν Εσπανόλα.

Θεωρητικά, το 0-0 είναι ανοιχτό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, αλλά, κακά τα ψέματα, η Κόλο Κόλο εξακολουθεί να διατηρεί τον τίτλο του φαβορί στο στοίχημα. Από τη δική της απόδοση εξαρτάται η πρόκριση και εκτιμώ πως αυτή τη φορά θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και θα είναι αυτή που θα πάρει το πρώτο εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Πάμε στοίχημα με την επιλογή «2 και Under 4,5 γκολ σε απόδοση 1.91.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *