Προγνωστικά

Νιούκαστλ – Γουλβς: Θα ψάξουν το γκολ

on

Νιούκαστλ – Γουλβς (22:00): Το εξαιρετικό σερί που είχε κάνει από τα τέλη Ιανουαρίου έως και τα τέλη Μαρτίου είναι αυτό που… γλιτώνει τη Νιούκαστλ. Εκεί που έκανε έξι νίκες και μια ισοπαλία σε εφτά συνεχόμενα παιχνίδια. Πήρε 19 βαθμούς και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Όμως τα τελευταία αποτελέσματα δεν την εξασφαλίζουν. Τρεις σερί ήττες από Τσέλσι (1-0), Έβερτον (1-0) και Τότεναμ (5-1), όλες μακριά από την έδρα της. Για να τη βάλουν και πάλι σε κάποιου είδους πίεση, παρά το συν εφτά που έχει από την Μπέρνλι.

Στο τελευταίο της παιχνίδι, αυτό απέναντι στην Τότεναμ, κατάφερε να προηγηθεί στο 39’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 43’ και το δεύτερο μέρος ήταν εφιαλτικό. Δέχτηκε τέσσερα γκολ, έχασε με 5-1 και φάνηκε σαν να έκανε… λάθος που προηγήθηκε. Μια νίκη πάντως απέναντι στη Γουλβς επί της ουσίας θα τελειώσει την υπόθεση παραμονής, αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη μεγατόνων.

Νιούκαστλ – Γουλβς (22:00): Μεγάλη νίκη που τη διατηρεί ζωντανή στη μάχη της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου πήρε η Γουλβς. Επικράτησε με 2-1 της Άστον Βίλα στο Γούλβερχαμπτον, σε ένα ματς που προηγήθηκε μόλις στο 7’, στο 36’ έκανε το 2-0, με τον Γουότκινς να μειώνει στο τελικό 2-1 στο 86’ με πέναλτι. Η Γουλβς έχει τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της και βρίσκεται στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Έχει μπροστά της παιχνίδια που μπορεί να πάρει και να βρεθεί μέσα στην εξάδα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δύσκολο παιχνίδι για να πάμε σε κάποιο αποτέλεσμα. Θέλουν και οι δύο ομάδες τη νίκη, αλλά αν δουν και δεν τους… βγαίνει δεν θα πουν όχι στον βαθμό. Προτιμώ να ρισκάρω με τα γκολ, με δεδομένο και την καλή απόδοση που συναντάμε τα συγκεκριμένα σημεία. Πάμε στοίχημα με goal/goal στο Νιούκαστλ σε απόδοση 2.00.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *