Προγνωστικά

Νορβηγία – Γεωργία: Στο 1.85

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νορβηγία – Γεωργία, για τα Προκριματικά Euro 2024.

Νορβηγία – Γεωργία (21:45): Η Νορβηγία έχει… καταφέρει να μείνει εκτός «μάχης» από πολύ νωρίς. Και σε αυτό πέρα από την ίδια και την κακή της εικόνα ως τώρα, «φταίει» και η εξαιρετική (5/5) εκκίνηση της Σκωτίας. Με 4 βαθμούς σε 4 αγώνες (1-1-2, 5-7 γκολ) δεν μπορεί να περιμένει και πολλά. Και το «κακό» είναι ότι ο μεγάλος της αντίπαλος δεν είναι η Ισπανία (6 σε 3 αγώνες) αλλά η Σκωτία. Στο τελευταίο της παιχνίδι, στο φιλικό με την Ιορδανία (δεν έπαιξε ο Χάαλαντ), δεν συνάντησε δυσκολία και επικράτησε με 6-0, έχοντας κάνει τη διαφορά από το πρώτο ημίχρονο (4-0). Επίσης, στο τελευταίο της επίσημο ματς ήταν και εκείνο που πήρε την πρώτη της νίκη, 3-1 την Κύπρο. Πήρε ανάσα, αλλά ξέρει και η ίδια πως θα χρειαστεί ένα θαύμα για να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας μέσω των προκριματικών. Προβλήματα με Σόρλοθ, Χάντσε-Όλσεν και Γκρέγκερσεν, έμειναν εκτός με τραυματισμούς. Κλήθηκε ο Ντάλαντ.

Η Γεωργία δεν κατάφερε ούτε για λίγο να κοντράρει την Ισπανία. Όλα στραβά και ανάποδα, βρήκε την αντίπαλό της σε καλή βραδιά και το… κακό δεν άργησε να γίνει. Διασύρθηκε με 7-1 εντός έδρας, έχοντας χάσει κάθε επαφή με το σκορ από το ημίχρονο (4-0). Και το χειρότερο είναι ότι οι Ισπανοί δεν σταμάτησαν στο δεύτερο 45λεπτο και θα μπορούσε το σκορ να είναι ακόμη μεγαλύτερο! Κάπως έτσι, έμεινε στους 4 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική, τον Ιούνιο δηλαδή, είχε χάσει 2-0 από την Σκωτία αλλά είχε νικήσει 2-1 την Κύπρο, ενώ στην πρεμιέρα της πήρε 1-1 απέναντι στη Νορβηγία. Έχει κάποιους λίγους παίκτες με ποιότητα, με κορυφαίο τον Κβαρατσκέλια, αλλά τι να σου κάνει κι εκείνος μόνος του..

Νορβηγία – Γεωργία (21:45): Ήρθε η ώρα η Νορβηγία να πάρει τη δεύτερη νίκη της. Καλύτερη ομάδα έχει, είναι το μεγάλο φαβορί, οφείλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της. 1/1 στο 1.85.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *