Προγνωστικά

Ισπανία – Κύπρος: Άλλο επίπεδο

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ισπανία – Κύπρος, για τα Προκριματικά Euro 2024.

Ισπανία – Κύπρος (21:45): Ορεξάτη η Ισπανία, διέλυσε 7-1 τη Γεωργία και έκανε ένα παιχνίδι από τα παλιά. Το κυριότερο, πέρα από ότι έπαιξε με μεγάλη διάθεση και ενέργεια, επέστρεψε στις επιτυχίες (στα προκριματικά) και έδειξε ότι δεν γίνεται να χάσει την πρόκριση από αυτόν τον όμιλο. Μοράτα και Γιαμάλ έγραψαν ιστορία με διαφορετικό τρόπο. Ο Μοράρα έκανε χατ τρικ, το πρώτο του με την Ισπανία και έφτασε τα 33 γκολ. Έτσι έγινε ο 5ος σκόρερ στην ιστορία, πίσω από Νταβίντ Σίλβα (35), Τόρες (38), Ραούλ (44), Βίγια (59). Επιπλέον, ο Γιαμάλ έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 16 ετών και 57 ημερών και έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Ισπανίας, ενώ χρίστηκε και σκόρερ (έκανε το 7-1 στο 74’). Με αυτήν τη νίκη η Ισπανία ανέβηκε στη 2η θέση με 6 βαθμούς σε 3 αγώνες, πίσω από τους 15 (σε 5 αγώνες) της Σκωτίας. Θυμίζουμε, στο πρώτο της παιχνίδι είχε νικήσει 3-0 τη Νορβηγία και ακολούθησε η ήττα με 2-0 από την Σκωτία. Στη συνέχεια, πήρε και το UEFA Nations League, κερδίζοντας την Ιταλία στον ημιτελικό και την Κροατία (στα πέναλτι) στον τελικό.

Η Κύπρος δεν μπόρεσε να κοντράρει την Σκωτία και εν τέλει ηττήθηκε με 3-0. Σκορ που διαμορφώθηκε από το 30’! Δέχτηκε γκολ από τα… αποδυτήρια (6’) και όλο το πλάνο της πήγε περίπατο. Δεν ήταν ανταγωνιστική, έκανε λίγα πράγματα μπροστά και μοιραία ήρθε η ήττα. Η 4η σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Πιο πριν, είχε χάσει 3-1 από τη Νορβηγία και 2-1 από τη Γεωργία, ενώ στην πρεμιέρα της είχε χάσει 3-0 από την Σκωτία εκτός έδρας. Έτσι κι αλλιώς είχε πολύ δύσκολο έργο σε αυτόν τον όμιλο, αλλά ως τώρα δεν έχει καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική. Και τώρα δίνει το πιο δύσκολο παιχνίδι της, την ώρα που η αποψινή της αντίπαλος δείχνει ανεβασμένη, πέρα από τη δεδομένα πολύ μεγάλη ποιότητά της. «Στόχος μας να αγωνιστούμε με πάθος και θέληση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και αυτό είναι κίνητρο για όλους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κετσπάγια.

Ισπανία – Κύπρος (21:45): Πολύ χαμηλά τα γκολ. Προφανώς. Κάπως έτσι, θα παίξουμε με συνδυασμό ώστε να πάρουμε καλύτερη απόδοση. Πάμε με Over 1,5 Ημίχρονο & Over 3,5, στο εξαιρετικό 2.10. Επίσης, ιντριγκάρει πολύ και το Over 2,5 Ημίχρονο στο 3.30.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *