Προγνωστικά

Ντεπόρτες Τολίμα – Αμέρικα Μινέιρο: Πρόκριση και αντίδραση

on

Ντεπόρτες Τολίμα – Αμέρικα Μινέιρο (03:00): Στο κόλπο της πρόκρισης μπήκε η Ντεπόρτες Τολίμα με το 1-0 επί της Ιντεπεντιέντε Βάλε (5) στον 4ο όμιλο. Ανέβηκε 2η πίσω από την Ατλέτικο Μινέιρο (8), μπροστά από την αντίπαλο που νίκησε και από την Αμέρικα Μινέιρο (1). Στο στοίχημα, η ομάδα από την Κολομβία δίνεται ένα βήμα πιο μπροστά. Θα μπορέσει να βάλει βάσεις πρόκρισης; Στο ματς του πρώτου γύρου, στη Βραζιλία, νίκησε 3-2 με ανατροπή, με γκολ στο 86’ και στο 90’ από Κινιόνες και Πλάτα, αντίστοιχα.

Για την ακρίβεια, οι δύο νίκες που προαναφέραμε έβαλαν την Ντεπόρτες Τολίμα στο κόλπο της πρόκρισης. Με νίκη εδώ μπορεί και να σφραγίσει την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα Κολομβίας, προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, το 1-1 με την Ενβιγκάδο και το 0-0 με τη Μιγιονάριος Μπογκοτά. Αποτελέσματα που την έριξαν από την κορυφή (-2 από τη Μιγιονάριος). Επίσης, ενδιάμεσα έφερε και 1-1 στο Κύπελλο με την Ντεπορτίβο Περέιρα.

Η Αμέρικα Μινέιρο δεν έχει και πολλές ελπίδες για κάτι καλό. Ίσως μόνο αν κερδίσει και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Προέρχεται από την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με την Ατλέτικο Μινέιρο με 2-1, κόντρα στην οποία έχει πάρει το μοναδικό της βαθμό ως τώρα στη διοργάνωση. Την ίδια ώρα, στο πρωτάθλημα έχει 3 νίκες και 3 ήττες και προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Κοριτίμπα προ ημερών.

Ντεπόρτες Τολίμα – Αμέρικα Μινέιρο (03:00): Ευκαιρία για την Ντεπόρτες Τολίμα να κάνει βήμα πρόκρισης. Δεν θεωρώ, πάντως, πως θα έχει εύκολο έργο. Από την άλλη, η Αμέρικα Μινέιρο θέλει να βγάλει αντίδραση, άρα οφείλει να ρισκάρει. Πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.79.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *