Προγνωστικά

Ντεπόρτες Τολίμα – Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν: Με μέτρο

on

Ντεπόρτες Τολίμα – Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν (04:05): Στη διαδικασία των πλέι οφ έχουν μπει οι ομάδες στην Κολομβία που τερμάτισαν στην 8άδα και έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους. Στην πρώτη αγωνιστική, και οι δύο μπήκαν με νίκη. Στο στοίχημα βρίσκουμε πολλές επιλογές και υψηλές αποδόσεις. Τον «άσο» τον συναντάμε στο 2.09 και το «διπλό» στο 3.60.

Η Ντεπόρτες Τολίμα τερμάτισε στη 2η θέση της κανονικής διάρκειας με 40 βαθμούς (12-4-4) και 29-14 γκολ. Στα πλέι οφ, στον Β’ Όμιλο, ξεκίνησε με το 4-1 εκτός έδρας επί της Ενβιγκάδο. Ένα ματς που λίγο έλειψε να έχει περισσότερες κόκκινες (3) απ’ ότι γκολ. Θέλει την πρώτη θέση για να πάει στην τελική φάση, αλλά να σημειώσουμε πως στα πλέι οφ οι ομάδες «μηδενίζουν» και αρχίζουν από την αρχή. Άρα, τώρα είναι στους 3 βαθμούς και μένουν 5 αγωνιστικές. Πάντως, συνολικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τελευταία ήττα της είναι το 1-0 από την Ντεπορτίβο Πάστο στις 17/4.

Η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν νίκησε 2-0 τη Λα Εκιδάδ με δύο γκολ του Ερνάντεζ, στο 19’ και στο 65’ και μπήκε με το δεξί. Όπως έκλεισε κιόλας την κανονική διάρκεια, με το 1-0 επί της Ντεπορτίβο Πάστο. Κι εκείνη είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας μόλις μία ήττα σε σύνολο 11 αγώνων. Επίσης, στην κανονική διάρκεια τερμάτισε στην 4η θέση με 34 βαθμούς, έχοντας 10-4-6 και 25-19 τέρματα σε 20 αγώνες.

Ντεπόρτες Τολίμα – Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν (04:05): Στα γκολ θα πάμε, αλλά με… όριο. Πάμε στοίχημα με το 2-3 γκολ στο 1.96. Θέλουμε γκολ, αλλά με μέτρο.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *