Προγνωστικά

Λάρισα – Παναθηναϊκός: Μπορεί να τον δυσκολέψει

on

Λάρισα – Παναθηναϊκός (19:30): Τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League συνεχίζονται και είμαστε πάλι εδώ με το παιχνίδι της Λάρισας η οποία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Αλλιώς τα περιμέναμε, αλλιώς μας ήρθαν στο πρώτο ματς και μάλλον αυτό ισχύει και για την ομάδα της Αθήνας. Η Λάρισα απέδειξε ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική και ο Παναθηναϊκός, μάλλον κρατάει μόνο το 1-0 από αυτό το πρώτο ματς. Ας δούμε τι έχουμε στα προγνωστικά στοιχήματος, για το ματς.

Λάρισα – Παναθηναϊκός (19:30): Το πρώτο ματς δεν ήρθε όπως το περιμέναμε ούτε στοιχηματικά, ούτε μπασκετικά. Η Λάρισα έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» νίκησαν με 87-77 κι έκαναν το 1-0 στη σειρά της ημιτελικής φάσης στα playoffs της Stoiximan Basket League. Με 20 πόντους του Νεμάνια Νέντοβιτς και 18 του Ιωάννη Παπαπέτρου, οι γηπεδούχοι έφτασαν στον στόχο τους ενώ από τη Λάρισα ο Στέφαν Μούντι σημείωσε 29 πόντους, πραγματοποιώντας, πάλι, εξαιρετική εμφάνιση.

Λάρισα – Παναθηναϊκός (19:30): Σίγουρα οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να κρατήσουν πολλά από αυτό το ματς και μάλλον ως… μάθημα θα το δουν. Έδειξαν άλλο χαρακτήρα, σε σχέση με όσα έδειξαν κόντρα στον Άρη και το κυριότερο είναι ότι το έκαναν στην έδρα τους. Από την άλλη η Λάρισα απέδειξε ότι δεν έχει φτάσει τυχαία μέχρι εδώ. Έχει παίξει καλό μπάσκετ, έχει δείξει χαρακτήρα και το γεγονός ότι δεν έχει μεγάλο άγχος βοηθάει. Πάντως, ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0, με τον Νέντοβιτς να δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση, ενώ καλή εμφάνιση είχε κάνει στο ματς του πρώτου γύρου, μεταξύ των δύο ομάδων. Η Λάρισα δεν έχει τίποτα να χάσει και αυτό κάνει πάντα επικίνδυνη μια ομάδα στο παρκέ. Αν δεν ξεφύγει η διαφορά από νωρίς, θα δούμε ωραίο ματς.

Πάμε στοίχημα με «άσο» στους +20,5 πόντους, μαζί με over 152,5 στο σύνολο του σκορ, που πληρώνει 1.91. Η Λάρισα έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Θα την κρατήσουμε μέσα στο ματς, και μαζί με ένα λογικό Over περιμένουμε ένα τουλάχιστον ανταγωνιστικό ματς, όπως του πρώτου αγώνα.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *