Προγνωστικά

Νόρτζελαντ – Χβιντόβρε: Στα μέτρα της

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νόρτζελαντ – Χβιντόβρε, για το πρωτάθλημα στην Α’ Δανίας.

Νόρτζελαντ – Χβιντόβρε (20:00): Η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο ζητούμενο για τη Νόρτζελαντ στην αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη Χβιντόβρε. Η ομάδα του Γιοχάνες Θόρουπ προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, εκ των οποίων η δεύτερη ήταν στο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει από την πρώτη θέση και να βρίσκεται πλέον στο -2 από την κορυφή. Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε ισάριθμες με τους Τρέσκοφ στο 27’ και Φρέζε στο 62’. Μεσοβδόμαδα, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League. Επέστρεψε με σκυμμένο κεφάλι, καθώς ηττήθηκε με σκορ 3-1. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές, προκειμένου να «φρεσκαριστεί» η ενδεκάδα.

«Μπαστούνια» τα έχει βρει μέχρι στιγμής στα μεγάλα σαλόνια η Χβιντόβρε. Η νεοφώτιστη ομάδα, αφενός αγνοεί τη νίκη σε οχτώ αγωνιστικές, αφετέρου, βρίσκεται εξ αρχής κολλημένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Και πως θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό, έχοντας πάρει όλους κι όλους δύο βαθμούς; Μάλιστα, η ομάδα του Περ Φράντσεν προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 1-0 από τη Λίνγκμπι. Δεν είναι πως ήταν χειρότερη από την αντίπαλό της, αλλά, δεν μπορούσε να σκοράρει. Είχε 13 τελικές και καμία από αυτές δεν βρήκε στόχο. Ούτε αυτό αποτελεί είδηση, καθώς έχει πετύχει μόλις 3 γκολ, επίδοση που είναι η χειρότερη στην κατηγορία. Όσο για την άμυνα, έχει 14 τέρματα παθητικό, που είναι η δεύτερη χειρότερη.

Νόρτζελαντ – Χβιντόβρε (20:00): Η Νόρτζελαντ με την καλύτερη επίθεση μετά από 8 αγωνιστικές (21 γκολ) αντιμετωπίζει τη Χβιντόβρε με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (14 γκολ). Πάω στην επιλογή: Να σκοράρει και στα ημίχρονα η Νόρτζελαντ στο ικανοποιητικό 1.72.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *