Προγνωστικά

Νοβοριζοντίνο – ABC: Αξίζει στο 1.80

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νοβοριζοντίνο – ABC, για το πρωτάθλημα στην Β’ Βραζιλίας.

Νοβοριζοντίνο – ABC (03:00): Η Νοβοριζοντίνο παλεύει για την άνοδο αλλά το τελευταίο διάστημα, εδώ και σχεδόν 50 μέρες, δεν παρουσιάζει την ίδια σταθερότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει 3 νίκες και 5 ήττες στα 8 τελευταία παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εύκολα τη Σεαρά με 4-1, κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο (3-0), ενώ πιο πριν είχε χάσει 1-0 από την Αβαΐ που είναι χαμηλά. Παραμένει στην 4άδα, έχοντας 48 βαθμούς με 15-3-10 και 36-20 γκολ, αλλά νιώθει την πίεση, έχοντας 5 ομάδες σε απόσταση ως 3 βαθμούς και ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της σεζόν. Αν είχε αποφύγει ορισμένες «κακές» ήττες, όπως και το εντός έδρας 2-1 από τη Σαπεκοένσε, θα ήταν σε λίγο καλύτερη θέση. Δίνονται εκτός οι Ντένερ (μεσοεπιθετικός), Ραούλ Πράτα (δεξί μπακ), Ρομπέρτο (αριστερό μπακ).

Η ABC έχει… υποβιβαστεί και δεν το ξέρει. Μοιάζει με τυπική διαδικασία. Θα σωθεί μόνο αν κάνει 7-8 νίκες. Και μένουν 10 ματς. Και έχει σε 28 αγώνες ως τώρα 2-10-16 (16-38 γκολ). Γίνονται αυτά; Δεν γίνονται. Κακή ομάδα, το δείχνει διαρκώς και ζορίζεται πολύ. Σκεφτείτε, αυτήν την στιγμή η παραμονή είναι στους 30 βαθμούς! Έχασε εντός έδρας 1-0 από την Σπορτ Ρεσίφε, η δεύτερη διαδοχική ήττα της στη σεζόν, μετά το 3-0 από την Τομπένσε. Για να βρούμε την τελευταία της επιτυχία, κάτι πολύ σπάνιο, γυρίζουμε στην 1η Ιουλίου με εκείνο το 2-0 επί της Αβαΐ εκτός έδρας. Μικρή σημασία έχει, αλλά δίνονται εκτός οι Γουαλφρίντο (μέσος), Γουάλισον (επιθετικός) και Γουέλινγκτον (τερματοφύλακας).

Νοβοριζοντίνο – ABC (03:00): Δεν υπάρχει σύγκριση. Καμία. Κλάσεις ανώτερη η Νοβοριζοντίνο και καλείται να πάρει αυτό το ματς. Αξιόλογο το 1.80 που προσφέρεται η επιλογή 1 & Over 1,5.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *