Προγνωστικά

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Χωρίς σκοπιμότητες

on

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Προγνωστικά (20:00): Τελευταία παράσταση για το φετινό πρωτάθλημα, για ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Με διαφορετικά βέβαια συναισθήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τη φιέστα τους, πανηγύρισαν το 47ο πρωτάθλημα και ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει ευκαιρία σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής. Άφησε αρκετούς βασικούς του εκτός αποστολής και περιμένει να δει μια καλή εικόνα από αυτούς που θα χρησιμοποιήσει. Από την άλλη πλευρά, για την ΑΕΚ το αποψινό ματς μοιάζει με… μαρτύριο. Έμεινε εκτός Ευρώπης λίγο πριν μπει στο νέο της γήπεδο, μετρά οχτώ απουσίες και υπάρχει μια ανησυχία για τη στάση του κόσμου της ΑΕΚ που κατέβηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και νωρίτερα σε αεροδρόμιο και προπονητικό κέντρο.

Αναζητείται κίνητρο λοιπόν, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ελπίζουν πως δεν θα ζήσουν άλλες καταστάσεις. Στον Ολυμπιακό, οι πιο πολλοί έχουν το μυαλό τους στις διακοπές που αρχίζουν από αύριο κιόλας. Για τα δεδομένα της αναμέτρησης, μου κάνει εντύπωση ότι ο «1» πληρώνει χαμηλότερα από κάθε άλλη απόδοση και θα ρισκάρω. Με την ισοπαλία στο 3.52, προχωράω ως πρώτη και βασική επιλογή. Εξαιρετικότατη απόδοση, σε ένα ματς που αν «κλειδώσει» στο «Χ» δεν νομίζω πως θα έχει κανείς πρόβλημα.

Ο όρος άγχος σχετικός γι’ αυτό το ματς και θα ρισκάρω με τα κόρνερ. Γιατί να μην παίξουν ελεύθερα; Να μην ψάξουν φάσεις; Και γενικά, σε αρκετά ματς τους τη φετινή σεζόν που ολοκληρώνεται απόψε, αμφότερες μας πλήρωσαν με κόρνερ. Το Over 9,5 κόρνερ στο ματς έτσι, είναι σε απόδοση 2.20 και μου φαίνεται μια ελκυστική επιλογή, για τα δεδομένα ενός τέτοιου αγώνα που μάλιστα σφυρίζει ο γνωστός Ολλανδός, Μακέλι. Προφανώς ο Κλάτενμπεργκ πίστευε πως ίσως ήταν ένα ματς που θα έκρινε ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά το Άρης-ΑΕΚ 3-2 από 0-2, τα… τελείωσε όλα τα σενάρια.

Ίσως δούμε Κώστα Φορτούνη απόψε. Κι έχοντας μια καλή παράδοση με την ΑΕΚ και ως σκόρερ να πληρώνει στο 5.00 απόδοση, δεν θα πω όχι. Κάθε άλλο. Περιμένουμε, όμως, εντεκάδα και εκεί καταλήγουμε. Επίσης και ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ στο 3.60 φαίνεται μια ελκυστικά επιλογή, για όσους πιστεύουν πως θα πληρώσει το goal/goal στο ματς. «Χ» και over 1,5 στο ματς άλλωστε, πληρώνει 4.15 για όσους θέλουν να ενισχύσουν τη βασική μας επιλογή.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *