Προγνωστικά

Ολλανδία – Βέλγιο: Προτεραιότητα το γκολ

on

Ολλανδία – Βέλγιο (21:45): Εκπληκτική Ολλανδία στο Nations League. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε ματς που έχει δώσει, απομένει το τελευταίο για να πάρει και μαθηματικά την πρώτη θέση. Απέναντι στο Βέλγιο το οποίο είχε κερδίσει με 4-1 εκτός έδρας, ενώ μακριά από την έδρα της κέρδισε και την Ουαλία και την Πολωνία πριν από λίγες μέρες με 2-0. Τρία στα τρία μακριά από την έδρα της, μοναδικό ματς που δεν έφυγε με τη νίκη ήταν στο Άμστερνταμ με το απρόσμενο 2-2 απέναντι στην Ουαλία.

Οι Ολλανδοί θυμίζουν κάτι απ’ τα… παλιά, έχοντας σημειώσει 13 γκολ σε πέντε αγώνες. Με εξαιρετικό ποδόσφαιρο, είναι μία από τις ομάδες που μπορούν να αποτελέσουν έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έρχεται. Προσωπικά τη βλέπω να φτάνει αρκετά ψηλά, αρκεί να έχει… μάθει από τα παθήματα άλλων ετών στα κρίσιμα. Γιατί και στο Euro την περιμέναμε να φτάσει ψηλά, αλλά τα… θαλάσσωσε στα νοκ άουτ. Πάντως αν θέλουμε να βρούμε ένα δυνατό αουτσάιντερ για να ποντάρουμε και στοιχηματικά στο να φτάσει ψηλά, η Ολλανδία αποτελεί ιδανική επιλογή.

Ολλανδία – Βέλγιο (21:45): Όχι πως οι Βέλγοι πάνε πίσω. Στην καλή τους βραδιά είναι ικανοί να διαλύσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έκαναν υπέρβαση, στο EURO έφτασαν έως τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκαν από τους μετέπειτα πρωταθλητές, Ιταλούς. Μία ήττα στον όμιλο στο Nations League, αυτή από την Ολλανδία στο ματς του πρώτου γύρου. Σε ένα παιχνίδι που για όσους το είχαν παρακολουθήσει ήταν η αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου. Και από τις δύο ομάδες.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Χωρίς σημαντικές απουσίες πηγαίνει στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής η Ολλανδία του Φαν Χάαλ. Από το Βέλγιο θα απουσιάσει ο Λουκάκου, που είναι τραυματίας και δεν ακολούθησε την αποστολή για τα δύο τελευταία ματς του Nations League. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες πριν από λίγες μέρες, δείχνουν σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα. Πάμε για… ματσάρα. Και πάμε στοίχημα με over 3 ασιατικό σε απόδοση 2.25.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *