Προγνωστικά

Ολλανδία – Πολωνία: Πάμε για τα… πολλά

on

Ολλανδία – Πολωνία (21:45): Τα έχουμε πει για τους Ολλανδούς. Έχουν ένα ρόστερ εξαιρετικό, μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να βάλουν υψηλούς στόχους. Το δείχνουν στο ξεκίνημά τους στο Nations League. Δύο στα δύο εκτός έδρας, έστω και αν στην Ουαλία δυσκολεύτηκαν περισσότερο απ’ ότι την πρώτη αγωνιστική που έβαλαν τέσσερα στο Βέλγιο. Προηγήθηκε η Ολλανδία με 1-0, η Ουαλία ισοφάρισε στο 92’ και άγγιξε τον βαθμό.

Αλλά οι Ολλανδοί βρήκαν γκολ νίκη στο 94’ για να πάρουν τη νίκη με 2-1 και να φτάσουν τους έξι βαθμούς. Βρίσκονται φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας και εκεί θέλουν να παραμείνουν και μετά το ματς με την Πολωνία. Μια Πολωνία που μετά τη νίκη της απέναντι στην Ουαλία, συνετρίβη από το Βέλγιο.

Ολλανδία – Πολωνία (21:45): Μπορεί να άνοιξε το σκορ με τον Λεβαντόφσκι, αλλά οι Βέλγοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι και ήταν ασταμάτητοι. 6-1 έγραψε το… κοντέρ στο φινάλε του αγώνα για τους Βέλγους. Οι Πολωνοί πρέπει να… μαζέψουν τα κομμάτια τους και να πάνε σε μία ακόμα πολύ δύσκολη έδρα. Οι Ολλανδοί δεν αστειεύονται και μπορούν στην καλύτερή τους μέρα να διαλύσουν κάθε αντίπαλο.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Είναι ένας όμιλος που βλέπουμε αγώνες ανοιχτούς, με πολλά γκολ, με θέαμα, με ωραία παιχνίδια. Είναι όλες επιθετικές ομάδες και αυτό μας προσφέρει ωραία ματς. Το ίδιο περιμένουμε να δούμε και στο Ολλανδία – Πολωνία. Θα πάμε σε μια επιλογή μέσω του bet builder που μας δίνει πολύ μεγάλη απόδοση, άνω του τριπλασιασμού. Πάμε στοίχημα με άσο και Goal/Goal σε απόδοση 3.08.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *