Προγνωστικά

Αυστρία – Γαλλία: Στο κυνήγι της πρώτης νίκης

on

Αυστρία – Γαλλία (21:45): Μεγάλη η πίεση πλέον στους Γάλλους μετά το κακό ξεκίνημα που έχουν κάνει στο Nations League. Κακό τόσο από πλευράς αποτελεσμάτων, όσο και απόδοσης. Για μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτή η εικόνα σίγουρα φέρνει προβληματισμό. Με τον Ντεσάν, πάντως, να δικαιολογεί την παρουσία των παικτών λόγω της κούρασης που υπάρχει από την κοπιαστική σεζόν που είχαν στους συλλόγους τους.

Οι Γάλλοι με 1-2 στο Παρίσι από τη Δανία την πρώτη αγωνιστική, με τους Δανούς μάλιστα να κάνουν ανατροπή. Ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ στο 51’, αλλά ο Κορνέλιους με γκολ στο 68’ και στο 88’ γύρισε την κατάσταση. Δεν τα κατάφερε η Γαλλία ούτε μέσα στην Κροατία, όπου και πάλι προηγήθηκε αλλά ο Κράμαριτς με πέναλτι στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ένας βαθμός σε δύο ματς και ένα παιχνίδι στην Αυστρία όπου οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές επιζητούν πια μονάχα τη νίκη.

Αυστρία – Γαλλία (21:45): Η Αυστρία στην πρεμιέρα της είχε ένα εκπληκτικό διπλό μέσα στην Κροατία. Επικράτησαν με 3-0, με Αρναούτοβιτς, Γκρέγκοριτς και Σάμπιτσερ να σκοράρουν, αλλά ακολούθησε εντός έδρας ήττα. 1-2 από τη Δανία, που είναι πρωτοπόρος στον όμιλο, με τους Αυστριακούς πάντως να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, να δημιουργούν ευκαιρίες και να κάνουν πολλές τελικές. 18 τελικές προσπάθειες έγραψε το… κοντέρ της Αυστρίας στο ματς με τη Δανία, παρ’ όλα αυτά δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Την προηγούμενη φορά που επισκέφτηκε την Αυστρία, η Γαλλία έφυγε με τρία γκολ στο… κεφάλι. 3-1 είχαν κερδίσει οι Αυστριακοί το μακρινό 2008 για τα προκριματικά του EURO. Εδώ πλέον η ομάδα του Ντεσάν έρχεται με την πλάτη στον τοίχο. Τρίτο ματς χωρίς νίκη; Αρκετά… βαρύ θεωρώ. Και δύσκολο να συμβεί. Δύσκολη η αποστολή της, αλλά είναι σε πολύ καλή απόδοση το «διπλό». Θα πάμε στοίχημα με τη νίκη των Γάλλων σε απόδοση 1.84.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *