Προγνωστικά

Ολυμπιακός – Κρακόβια: Έτοιμος για αυτό το τεστ!

on

Ολυμπιακός – Κρακόβια (19:00): Το τρίτο του φιλικό στην Αυστρία δίνει ο Ολυμπιακός, απέναντι στην ομάδα που αγωνίζεται ο γιος του Ριβάλντο! Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς, είχαν καλύτερη εικόνα κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, σε σύγκριση με την πρεμιέρα τους κόντρα στη Ριντ. Και σίγουρα, θέλουν να συνεχίσουν καλά, γιατί ναι, τα φιλικά είναι για συμπεράσματα, αλλά δεν θέλουν να «τσαλακώσουν» την ψυχολογία τους ενόψει και των προκριματικών του Champions League.

Ολυμπιακός – Κρακόβια (19:00): Όπως έχουμε εξηγήσει, στα φιλικά ματς, είναι περιορισμένες οι επιλογές. Το μενού μας δεν έχει πολλά ειδικά κι έτσι σήμερα, θα στηριχθώ στην απόδοση του Ολυμπιακού και σε δύο combo στοιχήματα. Με στόχο, τα καλύτερα δυνατά ταμεία που μπορούμε να πάμε, σε ένα τέτοιο ματς προετοιμασίας.

Ολυμπιακός – Κρακόβια (19:00): Πρώτη επιλογή, ένας συνδυασμός δύο γεγονότων. Το over 1,5 γκολ του Ολυμπιακού στο ματς σε συνδυασμό με το over 4,5 κόρνερ της ομάδας του Μαρτίνς, πληρώνει με απόδοση 2.62. Νομίζω πως πρόκειται για εξαιρετική απόδοση, για ένα φιλικό, όπου κάλλιστα μπορούν να βγουν και τα δύο γεγονότα.

Ολυμπιακός – Κρακόβια (19:00): Πάμε και στη δεύτερή μας επιλογή. Με μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά και πάλι ποντάροντας στον Ολυμπιακό. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, να κερδίζει ο Ολυμπιακός και στο ημίχρονο και να επικρατήσει και στο τέλος, πληρώνει στο 4.85.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *