Προγνωστικά

Γκουαρανί – Ιτουάνο: Προσεκτικά στην αρχή

on

Γκουαρανί – Ιτουάνο (03:30): Προμηνύεται «μάχη». Όσο νωρίς και να είναι, παραμένουν χαμηλά και θέλουν να πάρουν ανάσα. Όχι μόνο αυτό, αλλά όποια χάσει μένει πιο πίσω. Στο στοίχημα παίρνουμε μοιρασμένες αποδόσεις. Η παράδοση των τελευταίων ετών «λέει» 6-1-2. Πάμε να δούμε τι έχουμε…

Προτελευταία είναι στη βαθμολογία η Γκουαρανί. Έχει 13 βαθμούς με 2-7-5 και 9-16 γκολ, αλλά με μία νίκη μπορεί να απομακρυνθεί. Το θέμα, όμως, είναι ότι ζορίζεται πολύ στο σκοράρισμα. Ηττήθηκε με 3-1 από τη Λοντρίνα και πριν είχε φέρει 0-0 με τη Μασέιο και είχε νικήσει 2-1 εκτός έδρας τη Νοβοριζοντίνο. Η μοναδική νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια! Με τέτοια εικόνα, αν δεν αλλάξει άμεσα, έχει και πιο κάτω.

Η Ιτουάνο έμεινε στο 1-1 με την Κλουμπ ντε Ρεγκάτας και πιο πριν είχε νικήσει 1-0 την Μπρούσκε. Η μοναδική νίκη της σε 8 αναμετρήσεις. Όχι ότι εκείνη τα πηγαίνει καλύτερα. Έχει 14 βαθμούς με 3-5-5 και 13-14 γκολ και είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι πολύ μικρές οι διαφορές για την ώρα. Οπότε, προλαβαίνει κι εκείνη να διορθώσει την κατάσταση.

Γκουαρανί – Ιτουάνο (03:30): Όσο μένουν κοντά στις ομάδες που είναι από πάνω, θα εξακολουθούν να ελπίζουν. Οφείλουν, όμως, και οι δύο να βελτιώσουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι τους. Με βάση όλα τα παραπάνω και κυρίως το πόσο δυσκολεύεται να βρει δίχτυα η Γκουρανί, Πάμε στοίχημα με «Χ» Ημίχρονο στο 1.85. Δεν παίρνουμε πολλά ρίσκα, καμία δεν πείθει. Αν και με τις άμυνές τους, δεν θα ήταν άσχημο και το Γκολ και στα 2 ημίχρονα.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *