Προγνωστικά

Ολυμπιακός – Μονακό: Να το κάνει ξανά

on

Ολυμπιακός – Μονακό (19:00): Πολύ πιο εύκολα, αλλά με τον τρόπο που περίμενα (σ.σ. την άμυνα) πήρε το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μονακό ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν μόλις 54 πόντους καθώς πέρασαν «χειροπέδες» στα ατού της γαλλικής ομάδας, που καλείται σήμερα να αντιδράσει αν θέλει να μην φύγει από τον Πειραιά με το 2-0 στην πλάτη. Και οι γηπεδούχοι όμως μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα σε ένα παιχνίδι που θα έχει την ίδια τακτική φιλοσοφία και λίγο διαφορετική προσέγγιση στο στοίχημα.

Ολυμπιακός – Μονακό (19:00): Σε ένα ΣΕΦ που αναμένεται να είναι και πάλι κατάμεστο, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θεωρώ πως έχουν το πάνω χέρι για την νίκη. Έστω και με πολύ μικρότερη διαφορά από το +17 της Μεγάλης Τετάρτης, καθώς η Μονακό που έχει την καλύτερη επίθεση στην διοργάνωση, λογικά θα βρει τρόπους να σκοράρει περισσότερο. Οι γηπεδούχοι δύσκολα θα έχουν και αυτή την φορά διαθέσιμο τον Μάρτιν, όμως ο Ζαν Σαρλ κάνει εξαιρετική δουλειά και ίσως να ταιριάζει και περισσότερο στους ψηλούς των φιλοξενούμενων.

Περιμένω λοιπόν σίγουρα πιο παραγωγικό παιχνίδι που θα οδηγήσει και τις δύο ομάδες στο να φτάσουν και ίσως να ξεπεράσουν ταυτόχρονα τους 70 πόντους. Η πίεση και το άγχος του πρώτου αγώνα έχει φύγει και λογικά θα είναι αμφότερες πιο εύστοχες. Πάω λοιπόν με ένα πιο ασφαλές χάντικαπ που με καλύπτει σε νίκη του Ολυμπιακού από τρεις πόντους και πάνω και ποντάρω παράλληλα πως θα «ανοίξει» περισσότερο το σκορ, τουλάχιστον στα επίπεδα που προανέφερα.

Πάμε στοίχημα με «άσο» στους -2,5 πόντους, μαζί με over 144,5 στο σύνολο, που πληρώνει 1.86.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *