Προγνωστικά

Βενέτσια – Αταλάντα: Παιχνίδι με γκολ

on

Βενέτσια – Αταλάντα (16:00): Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και πάει φουλ για υποβιβασμό. Μετράει εφτά σερί ήττες και οχτώ διαδοχικά ματς δίχως νίκη. Την περασμένη αγωνιστική πήγε στην έδρα της Φιορεντίνα και ηττήθηκε με 1-0, σε ένα παιχνίδι που δέχθηκε το γκολ στο 30′ και δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς δεν έχει σκοράρει καν. Είναι στο -6 από την παραμονή και πρέπει να βρε άμεσα βαθμούς αν θέλει να ελπίζει οτι θα είναι και τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Δεν κερδίζει σε 11 σερί εντός έδρας, αλλά πλέον τα περιθώρια είναι πολύ στενά.

Βενέτσια – Αταλάντα (16:00): Έχει… κλατάρει από την κούραση και πάει να χάσει και την Ευρώπη. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Βερόνα και ηττήθηκε με 1-2. Της… στράβωσε άσχημα το ματς, καθώς δέχθηκε το 0-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με το γκολ αυτό να της… κόβει τα πόδια. Στο δεύτερο μπήκε δυνατά να ισοφαρίσει, αλλά ήταν άτυχη, καθώς στο 55′ έβαλε αυτογκόλ για το 0-2. Είχε να ανέβει ένα… βουνό στη συνέχεια και το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να μειώσει στο 82′ για το τελικό 1-2. Δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία ανεξαρτήτου διοργάνωσης και η 6η θέση απέχει πλέον 5 βαθμούς. Στο πρωτάθλημα έχει μόλις δύο νίκες στα 12 τελευταία ματς και κάπως έτσι πάει να χαθεί το τρένο της Ευρώπης.

Βενέτσια – Αταλάντα (16:00): Αμφότερες καίγονται για τρίποντο και πρέπει να πάρουν νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν στους στόχους τους. Θα παίξουν για το τρίποντο και δεν θα μείνει σε χαμηλό τέμπο το ματς. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *