Προγνωστικά

Ουαλία – Βέλγιο: Ετοιμες να το πάνε… ψηλά

on

Ουαλία – Βέλγιο (21:45): Περίμεναν όλοι πως μετά την 4αρα από την Ολλανδία υπήρχαν πολλές πιθανότητες το Βέλγιο να ξεσπάσει. Το έκανε και με το παραπάνω. Μπορεί η Πολωνία να προηγήθηκε στις Βρυξέλλες, αλλά οι Βέλγοι στη συνέχεια τη διέλυσαν. Το τελικό 6-1 δεν αφήνει χώρο για αμφισβήτηση, με τους Βέλγους να δείχνουν τα δόντια τους και να επιστρέφουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Επιβεβαιώθηκε και το προγνωστικό της στήλης για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έχουμε ξανά πει πως οι Βέλγοι όταν παίζουν ποδόσφαιρο είναι υπερηχητικοί. Από τις καλύτερες ομάδες στον πλανήτη, με εκπληκτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά. Η Ουαλία έχασε με τρόπο που… πονάει από την Ολλανδία (δύο στα δύο για τους οράνιε). Ισοφάρισε σε 1-1 στο 92’, αλλά στο 94’ δέχτηκε το 1-2 με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη δεύτερη ήττα σε δύο αναμετρήσεις έως τώρα στο Nations League. Απέναντι στους Βέλγους θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο, αλλά μόνο εύκολο δεν είναι να πάρει βαθμό.

Ουαλία – Βέλγιο (21:45): Γενικά οι Ουαλοί φαίνεται πως… άδειασαν μετά την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορεί κάποιος να τους αδικήσει; Σαφώς και όχι. Για εκείνους το Nations League έγινε πλέον η κατάλληλη ευκαιρία για να προετοιμαστούν για το σπουδαίο ραντεβού του Νοεμβρίου στο Κατάρ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Καλή η προϊστορία των Ουαλών απέναντι στους Βέλγους. Μία νίκη έχει το Βέλγιο στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, δύο για την Ουαλία και μία ισοπαλία. Πριν από λίγους μήνες, τον Νοέμβριο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην έδρα των Ουαλών, ενώ στις Βρυξέλλες κέρδισαν οι Βέλγοι με 3-1. Είναι αλήθεια πως στο 1.90 που βλέπουμε τους Βέλγους αξίζουν το ποντάρισμα, θα πάμε ωστόσο σε επιλογή με γκολ. Άλλωστε είναι ένας όμιλος που μας προσφέρει πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ σε κάθε ματς. Πάμε στοίχημα με over 2,5 σε απόδοση 1.87.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *