Προγνωστικά

Ουγγαρία – Γερμανία: Τρίποντο ανάγκη σε μπερδεμένο γκρουπ

on

Ουγγαρία – Γερμανία (21:45): Ισόπαλη στο ντέρμπι με την Αγγλία ήρθε η Γερμανία, η οποία μπορεί να προηγήθηκε στο Μόναχο, αλλά υπέφερε στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς. Με την είσοδο του Γκρίλις οι Βρετανοί έγιναν πολύ επιθετικοί και απειλητικοί και τελικά κατάφεραν να βρουν γκολ ισοφάρισης με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Χάρι Κέιν. Μάλλον δίκαιο το αποτέλεσμα ανάμεσα στους δύο μεγάλους αντιπάλους, σε ένα ματς που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό.

Δεν ήταν κακή η Ουγγαρία στην Τσεζένα, όπου αντιμετώπισε την Ιταλία. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1, αλλά κατάφεραν να είναι μέσα στο ματς μέχρι το φινάλε, δείχνοντας και πάλι πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί σε έναν όμιλο με… λιοντάρια. Με Ιταλία, Αγγλία και Γερμανία. Επιστρέφουν στο γήπεδό τους, εκεί που στο Nations League έχουν εξαιρετικό ποσοστό. Πέντε νίκες, μία ισοπαλία, μία ήττα είναι τα εντός έδρας ματς των Μαγυάρων στα Nations League.

Ουγγαρία – Γερμανία (21:45): Η Γερμανία αναζητεί ακόμα την πρώτη της νίκη στον όμιλο, ενώ έρχεται συνολικά από τρεις ισοπαλίες στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Πριν απ’ αυτές πάντως είχε οχτώ σερί νίκες και το συνολικό της αήττητο είναι στα 11 παιχνίδια. Στο Nations League, πάντως, δεν εμφανίζει ιδιαίτερη σοβαρότητα. Σαν να το… σνομπάρουν σε πολλές περιπτώσεις οι Γερμανοί, που δεν έχουν καλό ποσοστό στη διοργάνωση και έχουν πολλές ισοπαλίες.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Θα κάνει δεύτερη έκπληξη μετά από εκείνη κόντρα στην Αγγλία η Ουγγαρία; Δεν θα είναι εύκολο. Οι Γερμανοί έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς με τους Άγγλους ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο, ο Φλικ είπε ότι βγήκαν τα περισσότερα που είχε σχεδιάσει η ομάδα του. Η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν στο EURO του περασμένου καλοκαιριού, ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που τελείωσε 2-2. Οι Γερμανοί έχουν τον πρώτο λόγο, θα στηριχτούμε σε αυτούς. Πάμε στοίχημα με «διπλό» και over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.08.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *