Προγνωστικά

Ουκρανία – Αγγλία: Ανωτερότητα και γκολ

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουκρανία – Αγγλία, για τα Προκριματικά Euro 2024.

Ουκρανία – Αγγλία (19:00): Η Ουκρανία το παλεύει με όλες τις δυνάμεις της και για την ώρα τα πηγαίνει καλά. Βέβαια, και πάλι οι πιθανότητες για τη 2η θέση δεν είναι με το μέρος της, σε έναν όμιλο που υπάρχει και η Ιταλία (3 βαθμοί σε 2 αγώνες). Σε τρεις αγώνες ως τώρα, οι Ουκρανοί έχουν 6 βαθμούς. Ξεκίνησαν με την ήττα με 2-0 από την ανώτερη Αγγλία, σε ματς που έκαναν λίγα πράγματα. Ακολούθησε η επική ανατροπή με 3-2 (από 0-2) απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία και στο τελευταίο ματς κυριάρχησε σε αυτό το 2-0 επί της Μάλτας. Δεν έχει πολλές ελπίδες, μιας και πέρα από το ματς με τους Άγγλους, έχει και τα δύο με τους Ιταλούς. Για τις δυσκολίες που περνάει, πάντως, μια χαρά στέκεται. Τραυματίας ο Σόμπολ.

Η Αγγλία κάνει επίδειξη δύναμης στον (τρίτο) όμιλο ως τώρα, έχοντας 4/4 και 15-1 τέρματα. Τελευταίο παιχνίδι ήταν το επιβλητικό 7-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας με το χατ τρικ του Σάκα (2 ο Κέιν, ένα ο Ράσφορντ, ένα ο Φίλιπς). Εννοείται ότι δεν δυσκολεύτηκε ούτε απέναντι στη Μάλτα, την οποία κέρδισε «σβηστά» με 4-0 εκτός έδρας, ενώ στον πρώτο αγώνα με τους Ουκρανούς σταμάτησε στο 2-0. Θυμίζουμε, τα μηνύματά της τα είχε στείλει από στην πρεμιέρα όταν είχε κερδίσει την Ιταλία, εκτός έδρας, με 2-1. Δύσκολα θα χάσει την πρωτιά, για την πρόκριση ούτε λόγος να γίνεται. Εκτός έχουν μείνει ο Τζέιμς, ο Μάουντ, ο Σο, ο Μινγκς και ο Στόουνς. Με δεδομένες τις δύο τελευταίες απουσίες, κλήθηκε ο Μαγκουάιρ. Διαθέσιμος ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, αλλά δεξιά, όπως και μπροστά, υπάρχει μπόλικη ποιότητα.

Ουκρανία – Αγγλία (19:00): Δίνονται σε καλή τιμή τα γκολ και με δεδομένη τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Εκεί θα καταλήξουμε. Πάμε με το Over 2,5, στο 1.82. Επίσης, μου αρέσει και το 2/2, στο 2.05.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *