Προγνωστικά

Μορεϊρένσε – Μπράγκα: Γκολ σε καλή τιμή

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μορεϊρένσε – Μπράγκα, για το πρωτάθλημα στην Α’ Πορτογαλίας.

Μορεϊρένσε – Μπράγκα (20:00): Κατάφερε και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η Μορεϊρένσε, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας της Ντεπορτίβο Τσάβες και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς. Έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό απέναντι στην Μπράγκα που δίνει σήμερα. Ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος από την Τσάβες και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3′ με γκολ του Άλαν, ένα γκολ που της έδωσε την ευκαιρία να διαχειριστεί το ματς και να κυριαρχήσει στο πρώτο μέρος. Ισορρόπησε η Τσάβες στο δεύτερο, βρήκε την ισοφάριση με τον Μπρούνο Λάνγκα στο 72′, αλλά στο 84′ ο Άλαν πάσαρε, ο Καμάτσο σκόραρε και η Μορεϊρένσε έφυγε με τη νίκη. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν απουσίες, καθώς δεν υπάρχουν τραυματίες, τιμωρημένοι ή διεθνείς.

Είναι λίγο… ιδιόμορφη η κατάσταση στην Μπράγκα, με την έννοια πως εκείνη είχε ζητήσει να μη γίνει το ματς με την Μορεϊρένσε καθώς είχε τον επαναληπτικό της Αθήνας με τον Παναθηναϊκό. Και θα το δώσει τώρα, έχοντας αρκετες και σημαντικές απουσίες λόγω των διεθνών που βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες. Η Μπράγκα δε θα έχει στη διάθεσή της τους Ρικάρντο Όρτα, Αμπέλ Ρουίς, Ροντρίγκο Ζαλαζάρ καθώς και τον Σάατσι, ενώ ο Αλ Μουσράτι παραμένει τραυματίας. Υπάρχει ωστόσο ποιότητα και λύσεις και μπορεί ο προπονητής να παρατάξει μια καλή ομάδα, έστω και με απουσίες. Στο προηγούμενο ματς ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, τρέχει ένα σερί πέντε αγώνων με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε Πορτογαλία και Ευρώπη.

Μορεϊρένσε – Μπράγκα (20:00): Εξ αναβολής παιχνίδι που γίνεται σε μια εποχή που δε συνηθίζεται να υπάρχουν ματς πρωταθλημάτων. Καθώς υπάρχουν οι εθνικές. Παρ’ όλα αυτά δεν έβγαιναν οι ημερομηνίες, με προβλήματα πηγαίνει η Μπράγκα και αυτό ίσως την κάνει ευάλωτη. Θα πάμε με το Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 1.92.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *