Προγνωστικά

Ουντινέζε – Κάλιαρι: Λογικό το 1.95

on

Ουντινέζε – Κάλιαρι (16:00): Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο αήττητο των τεσσάρων αγωνιστικών και ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Νάπολι. Μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε στο 22′, αλλά στο δεύτερο μέρος δέχθηκε μεγάλη πίεση και την ισοφάριση στο 52′. Η ανατροπή δεν άργησε να έρθει και αυτή έγινε στο 52′. Η Νάπολι πίεσε και έκανε την ολική ανατροπή στο 63′, ενώ στο 82′ η Ουντινέζε έμεινε και με δέκα παίκτες. Είναι στο +8 από τα… κόκκινα και δύσκολα θα κινδυνέψει. Αν κερδίσει τώρα την Κάλιαρι που επίσης παλεύει για παραμονή θα κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. Δεν υπολογίζεται ο στόπερ Μαρί.

Ουντινέζε – Κάλιαρι (16:00): Δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας με την Μίλαν την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας. Το πάλεψε το ματς, δέχθηκε το γκολ στο 59′, αλλά μετά κινδύνεψε με δεύτερο γκολ και από τύχη δεν μπήκε. Στο φινάλε βγήκε όλη μπροστά και προσπάθησε για την ισοφάριση, δίχως αποτέλεσμα όμως. Ήταν η 3η διαδοχική ήττα που δεν σκοράρει κιόλας και κάπως έτσι βρίσκεται οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού. Το παιχνίδι με την Ουντινέζε είναι εξαιρετικά κρίσιμο, καθώς ακολουθεί παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Εκτός έδρας το παλεύει τελευταία και παίρνει αποτελέσματα.

Ουντινέζε – Κάλιαρι (16:00): Η διακοπή ίσως έκανε καλό και στις δύο για να ανασυνταχθούν. Η Ουντινέζε στην έδρα της είναι ισχυρή, αλλά η Κάλιαρι τελευταία τα παλεύει και τα εκτός έδρας. Είναι κρίσιμο ματς για την παραμονή και θα προσέξουν. Πάμε στοίχημα με τα 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *