Προγνωστικά

Παναθηναϊκός – Λαμία: Για ισχυρό προβάδισμα

on

Παναθηναϊκός – Λαμία (19:00): Ένα θετικό και ένα αρνητικό νέο είχε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμονές του αγώνα με τη Λαμία. Το θετικό δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Χουάνκαρ. Η έφεση του τριφυλλιού για την ποινή του Ισπανού έγινε δεκτή, η τιμωρία του μειώθηκε στη μία αγωνιστική και έτσι υπολογίζεται κανονικά. Αναμένεται μάλιστα να βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα του πρώτου ημιτελικού με τη Λαμία. Το αρνητικό είναι πως Τρίτη πρωί στον έλεγχο για τον κορωνοϊό ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός, δίχως να γίνει γνωστό το όνομά του.

Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στο πρώτο ματς με τη Λαμία με την ψυχολογία στα ύψη από τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θέλουν ένα σκορ πρόκρισης προκειμένου να… καθαρίσουν από τον πρώτο αγώνα την υπόθεση. Και να κάνουν το μεγάλο βήμα για τον τελικό. Ο Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα όσον αφορά το αρχικό σχήμα.

Παναθηναϊκός – Λαμία (19:00): Θέση σε αυτό διεκδικούν οι Βιγιαφάνιες, Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, που έπαιξαν ως αλλαγές με τον Ολυμπιακό. Η επιστροφή του Χουάνκαρ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη στο αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Από ‘κει και πέρα δεν περιμένουμε να αλλάξει κάτι στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, μιας και ο Γιοβάνοβιτς περιμένει και πάλι πολλά από τους φορμαρισμένους Αϊτόρ και Παλάσιος. Για τη Λαμία πλέον το πρωτάθλημα έχει μπει σε απόλυτη προτεραιότητα, αφού η διαφορά από την τελευταία θέση είναι μόλις στον έναν βαθμό. Και με αυτό το άγχος αμφιβάλλω αν έχει τα ψυχικά αποθέματα για να κυνηγήσει μια έκπληξη στο Κύπελλο.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που πιστοποίησε με την εικόνα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το Κύπελλο είναι ένας μεγάλος στόχος και θέλει να τον κατακτήσει. Η συγκυρία για τα ματς με τη Λαμία είναι εξαιρετική, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας έχει μπλέξει πλέον για τα καλά στο πρωτάθλημα. Πάμε στοίχημα με «άσο ημίχρονο/άσο τελικό» και over 1,5 γκολ σε απόδοση 2.18.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *