Προγνωστικά

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Θα το πάρει… εύκολα

on

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (20:00): Μια ανάσα από τον στόχο του είναι πλέον ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι μπορεί το απόγευμα της Τετάρτης να είδαν Άρη και ΑΕΚ να κερδίζουν και να τους προσπερνούν προσωρινά, αλλά πήγαν στο Καραϊσκάκη και πήραν μεγάλο διπλό. Έμειναν μόνοι στην τρίτη θέση και πλέον πρέπει να… αυτοκτονήσουν για να μην κερδίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν το Κύπελλο. Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός; Δύο βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια. Αλλά είναι πιθανό να μη φτάσουμε καν στο τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα.

Οι πράσινοι με νίκη το βράδυ του Σαββάτου επί του ΠΑΣ ξεμπερδεύουν οριστικά. Ωστόσο, ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας, αν προκύψει νικητής στο Άρης – ΑΕΚ, τότε και πάλι παίρνουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Αφού υπερτερούν σε όλες τις ισοβαθμίες και με τον Άρη και με την ΑΕΚ. Δικαίως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη. Και δικαιούται να ελπίζει πως θα κατακτήσει ακόμα και τη δεύτερη θέση. Είναι πια στο -2 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει στο Καραϊσκάκη. Και τελευταία αγωνιστική υπάρχει το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (20:00): Ο ΠΑΣ Γιάννινα… ξέμεινε από παίκτες. Πολλά τα προβλήματα για τον Ηρακλή Μεταξά και την ομάδα του, η οποία ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 3-0 στο ΟΑΚΑ και έχει δεύτερο πολύ δύσκολο ματς στη Λεωφόρο. Απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που ετοιμάζεται για… φιέστα ευρωπαϊκής επιστροφής, ο ΠΑΣ δύσκολα μπορεί να έχει αξιώσεις απ’ αυτό το ματς. Το καθήκον του, πάντως, το έκανε και με το παραπάνω. Ανταγωνιστικός σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση στάθηκε.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον Ιωαννίδη, αλλά θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα οι Βέλεθ, Ρούμπεν, Χουάνκαρ. Θα θελήσει να δώσει πανηγυρικό τόνο στην αναμέτρηση, σε μια γεμάτη Λεωφόρο γα το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς. Με δεδομένο αυτό, αλλά και την εικόνα… αδειάσματος που έδειξε ο ΠΑΣ στο ματς με την ΑΕΚ, θα πάμε στοίχημα με το over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.10.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *