Προγνωστικά

ΠΑΟΚ – Άρης: Στα… δύο η Θεσσαλονίκη

on

ΠΑΟΚ – Άρης (18:30): «Πληγωμένοι» και οι δύο. Με τον μεν ΠΑΟΚ να μην έχει νίκη για εννιά συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Και να αναζητεί τον τρόπο για να… ξεκολλήσει από την κατηφόρα στην οποία έχει περιέλθει και η οποία φέρνει πολλή γκρίνια και εσωστρέφεια στον σύλλογο. Έχασε ο ΠΑΟΚ και στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 από τα Γιάννενα σε ένα ματς που δεν έκανε το παραμικρό για να αλλάξει τη μοίρα του. Μία αξιόλογη φάση είχε όλη κι όλη η ομάδα του Λουτσέσκου.

Την ίδια ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τρία γκολ, αλλά τα δύο ακυρώθηκαν για οφσάιντ. Και τελικά κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, μια νίκη που έψαχναν πολύ οι Ηπειρώτες και τελικά τη βρήκαν. Λίγη ώρα αργότερα, ο Άρης είχε μια χρυσή ευκαιρία απέναντι στον Ολυμπιακό. Μαθαίνοντας το 0-0 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ θα μπορούσε με νίκη απέναντι στους ερυθρόλευκους να είναι μόνος στην τρίτη θέση. Τελικά όχι μόνο δεν πήρε βαθμολογικό όφελος, αλλά ηττήθηκε από το γκολ του Τικίνιο.

ΠΑΟΚ – Άρης (18:30): Μια ήττα που επίσης έφερε γκρίνια, αποδοκιμασίες και εσωστρέφεια στην ομάδα. Ήταν έντονες οι αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, κυρίως γιατί ο Άρης έχασε από μια ομάδα με πολλές απουσίες και αλλαγές. Που βαθμολογικά είναι αδιάφορη, σε αντίθεση με το σύνολο του Μπούργος που… καιγόταν. Όπως θα καίγεται και στην Τούμπα για βαθμούς. Ο Άρης έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία σε τρεις αναμετρήσεις φέτος απέναντι στον ΠΑΟΚ, θέλει να μείνει αήττητος και στο τέταρτο παιχνίδι τους ώστε να παραμείνει στη μάχη της Ευρώπης.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Κίνητρο έχει και ο ΠΑΟΚ. Πέρα από το γόητρο ενός ντέρμπι με τον Άρη, στον δικέφαλο θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να σταματήσουν την… κατηφόρα με τα εννιά ματς χωρίς νίκη. Έχει αρκετή ισοπαλία το ματς, πολύ ψηλά το 4.00 του Άρη αν δούμε το ενδιαφέρον του και την εικόνα του απέναντι στον ΠΑΟΚ φέτος. Θα πάμε στοίχημα με βασική πρόταση το Χ2 Διπλή Ευκαιρία στο 1.82.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *