Προγνωστικά

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Σκέφτονται τον τελικό

on

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:00): Τελευταία αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ, με το ενδιαφέρον πλέον για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να μην υφίσταται. Κρίθηκαν το περασμένο Σάββατο, όταν Παναθηναϊκός και Άρης ακολούθησαν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Υπάρχει όμως κίνητρο στο ματς της Τούμπας: αυτό της δεύτερης θέσης. Ισόβαθμοι πάνε στην τελευταία αγωνιστική ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, έχοντας ωστόσο μπροστά τους ένα άλλο μεταξύ τους παιχνίδι, σαφώς πιο ενδιαφέρον. Αυτό του τελικού Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Η κατάσταση των δύο ομάδων, πάντως, είναι εντελώς διαφορετικοί. Από αήττητο 13 αγώνων προέρχεται ο Παναθηναϊκός, που ήταν η καλύτερη ομάδα στα Playoffs. Από 11 ματς χωρίς νίκη προέρχεται ο ΠΑΟΚ, που κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Κάτι που ουδείς στην Τούμπα φανταζόταν στο ξεκίνημα της σεζόν. Η κατάσταση ωστόσο των ομάδων μπορεί να έχει μικρή σημασία το βράδυ της Τρίτης.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:00): Ο λόγος; Το rotation που θα κάνουν Λουτσέσκου και Γιοβάνοβιτς εν όψει του τελικού Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει χωρίς Ιωαννίδη και Σάντσες, αλλά σίγουρα θα έχει πάρα πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του. Ο ΠΑΟΚ θα έχει επιστροφές, αφού ταλαιπωρήθηκε πολύ από τις απουσίες, αλλά και ο Λουτσέσκου δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του για τον τελικό. Όχι πως έχουν πολλά να κρύψουν η μία ομάδα από την άλλη, από τη στιγμή που είμαστε στο φινάλε της σεζόν.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Σε μια μέρα που δεν έχουμε πολλές επιλογές, είναι λογικό να ασχοληθούμε με ένα ματς σαν αυτό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Κι ας μην κρίνει τίποτα παραπάνω από τη – διαδικαστική – δεύτερη θέση. Δύσκολο να ξεφύγει το ματς σε γκολ, οι ομάδες και κουρασμένες είναι και με το μυαλό τους… αλλού θα εμφανιστούν. Η όσο το δυνατόν πιο safe επιλογή; Το ημίχρονο και η ισοπαλία σε αυτό. Πάμε στοίχημα με «Χ ημίχρονο» σε απόδοση 1.95.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *