Προγνωστικά

Πολωνία – Ουαλία: Με το μυαλό στον… τελικό για το Μουντιάλ

on

Πολωνία – Ουαλία (19:00): Λίγες μέρες πριν από τον τελικό των… τελικών, η Ουαλία δίνει το πρώτο της παιχνίδι στο Nations League με αντίπαλο την Πολωνία. Οι Ουαλοί την Κυριακή θα υποδεχτούν μία εκ των Σκωτία ή Ουκρανία (αγωνίζονται Τετάρτη βράδυ μεταξύ τους) με στοχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Και σε κάνει να αναρωτιέσαι το πόσο στ’ αλήθεια μπορούν να έχουν το μυαλό τους σε ένα παιχνίδι για το Nations League και μάλιστα μόλις την πρώτη αγωνιστική αυτού, όταν μπροστά τους υπάρχει σε τέσσερις μέρες αυτή η τεράστια πρόκληση: της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ίσως να είναι και λάθος από πλευράς UEFA ο συγκεκριμένος προγραμματισμός. Από τη στιγμή που γνώριζε πως θα πάει πίσω το ματς της Ουαλίας, λόγω της καθυστέρησης από πλευράς Ουκρανών να παίξουν τον ημιτελικό με τη Σκωτία, θα μπορούσε να υπάρξει αναβολή στο πρώτο ματς της Ουαλίας στο Nations League. Πιθανότατα για τους Ουαλούς να παίξει τον ρόλο μιας πρόβας τζενεράλε, αλλά σίγουρα δεν θα βάζουν και τα πόδια τους στη… φωτιά. Θα δούμε Μπέιλ, θα δούμε Ράμσεϊ, αλλά θα δούμε και αλλαγές.

Πολωνία – Ουαλία (19:00): Αντίθετα, δεν αναμένονται αλλαγές από την Πολωνία, που θέλει να μπει με το δεξί στον όμιλο του Nations League. Με όλα της τα όπλα, με τον Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης, βλέπει το Nations League και ως μια ευκαιρία για δυνατή προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Νοεμβρίου στο Κατάρ. Ο προπονητής, Μίτσνιεβιτς, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θέλει ένα δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα του.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Με την Ουαλία να δίνει το παιχνίδι της χρονιάς για εκείνη σε λίγες μέρες, η Πολωνία είναι το απόλυτο φαβορί. Μην περιμένετε από τους φιλοξενούμενους να τα δίνουν… όλα σε κάθε φάση και σε κάθε μπάλα. Πιθανόν να μη μείνουν και όλοι οι βασικοί μέχρι το τέλος μέσα. Οι Πολωνοί από την άλλη αναμένεται με τη δύναμη της έδρας να φορτσάρουν. Θα πάμε στοίχημα με άσο και over 1,5 γκολ σε απόδοση 2.30.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *