Προγνωστικά

Προμηθέας – Λάρισα: Για την 3η θέση

on

Προμηθέας – Λάρισα (17:00): Το ζήσαμε κι αυτό! Οι τελικοί της Stoiximan Basket League έχουν τελειώσει εδώ και μέρες. Δηλαδή, οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι ήδη σε… διακοπές και καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, Προμηθέας και Λάρισα συνεχίζουν… ακάθεκτοι! Πέμπτος και τελευταίος μικρός τελικός, λοιπόν, στην Πάτρα. Η σειρά είναι στο 2-2 και είχε πολύ θεαματική εξέλιξη. Αρχικά, η ομάδα της Θεσσαλίας μπήκε πολύ φουριόζα. Έτσι, πήρε τα πρώτα δύο ματς και απείχε μία νίκη μακριά από την 3η θέση. Ωστόσο, ο Προμηθέας απάντησε με το ίδιο… νόμισμα και έτσι ισοφάρισε. Πλέον, αμφότερες έχουν από μία νίκη στην έδρα τους και από μία εκτός.

Προμηθέας – Λάρισα (17:00): Το σίγουρο στη σειρά αυτή είναι ότι έγιναν εξαιρετικά παιχνίδια. Ματς με πολύ υψηλό ρυθμό και μεγάλα σκορ. Ειδικά, το πιο πρόσφατο ήταν πολύ εντυπωσιακό. Το συγκεκριμένο, έγινε στη Λάρισα, με την ομάδα του Τακιανού να κάνει ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Όμως, στο δεύτερο οι παίκτες του Γιατρά δεν σταματούσαν ούτε με… λάσο. Με την επίθεσή τους να είχε πάρει «φωτιά» και να σημειώνουν 60 πόντους(!) στο δεύτερο μισό του ματς, οι Πατρινοί νίκησαν με το εμφατικό 94-76. Ποιοτικά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Αλλά, ενδεχομένως στα… σημεία να υπερτερεί ο Προμηθέας. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς και μέχρι στιγμής οι παίκτες και των δύο ομάδων έχουν δείξει ότι έχουν κίνητρο. Γι’ αυτό έφτασαν εδώ που έφτασαν οι μικροί τελικοί.

Η προϊστορία έχει δείξει ότι η έδρα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο και για τους δύο. Αμφότεροι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν το break. Στο ποντάρισμά μας θα επιλέξουμε έναν συνδυασμό. Πάμε στοίχημα με «διπλό» τη Λάρισα με +10,5 πόντους, μαζί με over 153,5 πόντους, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,83.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *