Προγνωστικά

Προμηθέας Πάτρας – Ολυμπιακός: Να αγκαλιάσει την πρόκριση

on

Προμηθέας Πάτρας – Ολυμπιακός (19:30): Με εμφατικό τρόπο και σκορ 116-73 έκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός την Δευτέρα, δείχνοντας πως έχει μπει για τα καλά ξανά σε mood πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ, δημιούργησαν, ευστόχησαν σε 16 τρίποντα, έκλεψαν 13 φορές την μπάλα και πρόσφεραν τρομερό θέαμα στον κόσμο τους. Η λογική λέει πως ο Προμηθέας θα βγάλει σήμερα μία αντίδραση μπροστά στον κόσμο του, αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να σταθεί εμπόδιο για το 2-0 των παικτών του Μπαρτζώκα.

Προμηθέας Πάτρας – Ολυμπιακός (19:30): Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουν οι γηπεδούχοι, είναι να παρουσιάσουν ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο διότι σαν ομάδα δεν είναι για διαφορά 43 πόντων, ακόμα και κόντρα στον πανίσχυρο Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα πάμε όμως κόντρα στην λογική και κυρίως από την στιγμή που το χάντικαπ άνοιξε σε νορμάλ τιμές (-16,5-17,5 πόντους), θα το μειώσουμε ελάχιστα για περισσότερη ασφάλεια και θα ψάξουμε μία νίκη των «ερυθρόλευκων» με τουλάχιστον 12 πόντους.

Είναι μέσα στις δυνατότητες τους, ακόμα και αν δεν είναι τόσο εύστοχοι από μακριά όσο στο πρώτο παιχνίδι. Θα συνδυάσω αυτό το χάντικαπ με το σύνολο των πόντων που θα επιτευχθούν για να ανεβάσω την απόδοση. Ο Προμηθέας εντός έδρας σκοράρει μέσο όρο 78,2 πόντους και επιτρέπει 75,7. Απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει αντίστοιχη αναλογία μακριά από το ΣΕΦ, 89,1 και 72,1 σε επίθεση και άμυνα, μπορεί να φτάσει τουλάχιστον τους 70 πόντους.

Ταυτόχρονα, δύσκολα οι παίκτες του Μπαρτζώκα δεν θα ξεπεράσουν τους 80 και γιατί είναι στις δυνατότητές τους, αλλά και γιατί οι Πατρινοί δεν έχουν και πολλούς τρόπους να τους σταματήσουν στην άμυνα. Πάμε στοίχημα με «διπλό» στους –11,5 πόντους, μαζί με over 154,5 στο σύνολο του σκορ, σε απόδοση 2.03.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *