Προγνωστικά

Πόντε Πρέτα – Σαμπάιο Κορέα: Στο κυνήγι των γκολ

on

Πόντε Πρέτα – Σαμπάιο Κορέα (03:30): Η μία είναι προτελευταία, η άλλη σχεδόν στη μέση. Κι όμως, τις χωρίζουν τρεις βαθμοί, μία νίκη. Εννοείται πως θέλει προσοχή στο στοίχημα, δεν μπορεί να μας παραπλανεί η βαθμολογία. Ο «άσος», για την ιστορία, δίνεται ελαφρώς πάνω από το διπλασιασμό, το «διπλό» γύρω στο 3.50. Επίσης, σε πέντε μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο την Πόντε Πρέτα δεν έχουμε ούτε ένα «διπλό» (2-3-0).

Η Πόντε Πρέτα είναι προτελευταία με 12 βαθμούς (3-3-7, 8-13 γκολ). Μόνο η Βίλα Νόβα έχει λιγότερους (11). Έχασε 2-0 από την πρωτοπόρο Κρουζέιρο και πριν 2-1 από τη Λοντρίνα και έχει μόλις μία νίκη (2-1 την Ιτουάνο πριν τρία ματς) σε 8 αναμετρήσεις. Δεν είναι σε καλή κατάσταση και καλείται να το αλλάξει άμεσα, όσο έχει κοντά τις αρκετές ομάδες.

Η Σαμπάιο Κορέα ηττήθηκε 2-0 από την Γκρέμιο. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Λίγες οι στιγμές που απείλησε πραγματικά. Και πιο πριν είχε νικήσει 2-0 τη Ναούτικο. Συνολικά έχει 15 βαθμούς με 4-3-6 και 13-15 γκολ και όλες οι επιτυχίες της είναι εντός έδρας, και οι τέσσερις. Εκτός έδρας έχει τραγική παρουσία, με μόλις 1 βαθμό και 2-11 γκολ σε 7 αγώνες!

Πόντε Πρέτα – Σαμπάιο Κορέα (03:30): Πάμε στοίχημα με το Γκολ και στα 2 ημίχρονα που το βρίσκουμε στο 2.00. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η μία, δεν βλέπεται εκτός η άλλη, αλλά θέλουν και οι δύο όσο τίποτα μία νίκη. Να πάρουν ανάσα. Άρα, δεν γίνεται να μη ρισκάρουν σε κάποιο σημείο του αγώνα. Και αν έχει ένα γκολ νωρίς, μας ευνοεί αυτό.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *