Προγνωστικά

Πόρτο – Κλαμπ Μπριζ: Με τα γκολ στο Οπόρτο

on

Πόρτο – Κλαμπ Μπριζ (22:00): Ο τρόπος με τον οποίο έχασε η Πόρτο στην πρεμιέρα της στο Champions League είναι ο χειρότερος που μπορεί να υπάρξει στο ποδόσφαιρο. Δέχτηκε γκολ στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο στο 91’, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα. Αλλά δεν πήρε τον βαθμό. Είδε τον Γκριζμάν να σκοράρει στο 100’ και να της… κλέβει τον βαθμό από τα χέρια. Κατάφερε να βγάλει αντίδραση λίγες μέρες αργότερα στο πρωτάθλημα.

Επικράτησε με 3-0 εντός έδρας απέναντι στην Τσάβες, δείχνοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Και παραμένει στο -3 από την κορυφή στην Primeira Liga, με τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος να παραμένει ως πρωταρχικός. Φυσικά είναι αυτοσκοπός και η νίκη απέναντι στην Μπριζ, που έχει τρεις βαθμούς από τη νίκη της απέναντι στη Λεβερκούζεν. Θα αγωνιστεί χωρίς τον Ταρεμί, που αποβλήθηκε στην Πορτογαλία, ενώ εκτός είναι και ο Οτάβιο.

Πόρτο – Κλαμπ Μπριζ (22:00): Η Κλαμπ Μπριζ πήρε μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στη Λεβερκούζεν με 1-0 και ξεκίνησε ιδανικά το Champions League. Σε έναν όμιλο φωτιά για εκείνη, με Πορτο, Λεβερκούζεν, Ατλέτικο, πήρε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα των ομίλων και σίγουρα αυτό της δίνει προοπτική για να ελπίζει τουλάχιστον στην τρίτη θέση και την ευρωπαϊκή της συνέχεια. Δεν θα παίξουν οι Μάτα, Λανχ, Ριτς και Μπιουκάναν.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Πόρτο θέλει μόνο τη νίκη μετά από την ψυχρολουσία στο 100ο λεπτό του αγώνα στη Μαδρίτη. Η Μπριζ είναι μια καλή ομάδα, που σίγουρα θα βάλει δύσκολα και στην ομάδα του Κοσνεϊσάο. Έχω την εντύπωση, βλέποντας τις δύο ομάδες, που δεν θα… βαρεθούμε. Θα ψάξουν τη νίκη, θα ανοιχτούν για να ψάξουν τα γκολ. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 2.30.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *