Προγνωστικά

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης: Συνεχίζει χωρίς λάθος

on

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Τα γράψαμε και την προηγούμενη εβδομάδα για τη Λεβερκούζεν. Και ήρθε η δικαίωση από την ήττα στο Μπριζ. Αν δεν αλλάξει σύντομα η εικόνα της θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και στην Ευρώπη, όπως συμβαίνει και στο γερμανικό πρωτάθλημα. Εκεί που έφερε 2-2 με τη Χέρτα στο Βερολίνο, ακόμα ένα ματς που δεν καταφέρνει να κερδίσει. Με αποτέλεσμα να παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προφανώς και το ματς απέναντι στην Ατλέτικο έχει πάρει χαρακτήρα… τελικού κι ας είναι μόλις η δεύτερη αγωνιστική. Καθώς η ήττα από τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, την Μπριζ, φέρνει τη Λεβερκούζεν ήδη σε κατάσταση… συναγερμού. Χάθηκε έδαφος που πρέπει να ρεφάρει κάπου. Δύσκολα ωστόσο τα πράγματα απέναντι στην Ατλέτικο, με την εικόνα την οποία παρουσιάζουν οι Γερμανοί.

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Αντίθετα με τους Γερμανούς, η Ατλέτικο προέρχεται από νίκη με 4-1 επί της Θέλτα στη Μαδρίτη το Σάββατο, ενώ και στην πρεμιέρα στο Champions League ξεκίνησε νικηφόρα. Στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι όλης της πρώτης αγωνιστικής στη διοργάνωση. Ένα ματς που κυλούσε δίχως φάσεις προς το 0-0, αλλά από το 91’ έως το 100’ έγιναν όλα! Η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 91’ με τον Ερμόσο, η Πόρτο ισοφάρισε στο 96’ αλλά στο 100’ ο Γκριζμάν βρήκε γκολ νίκης και σήκωσε στον… αέρα το «Μετροπολιτάνο».

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Με την εικόνα που δείχνουν οι δύο ομάδες, με τη φόρμα στην οποία βρίσκονται, η τιμή του διπλού είναι σε απόδοση με αξία! Δεν μπορούμε παρά να πάμε προς τα εκεί ακόμα και αν εμπεριέχει ρίσκο, καθώς πρόκειται για ένα ματς που η Λεβερκούζεν σίγουρα το θέλει πολύ ώστε να… απαντήσει και να επανέλθει κυρίως ψυχολογικά για τη συνέχεια που έχει μπροστά της. Πάμε στοίχημα με το διπλό της Ατλέτικο σε απόδοση 1.90.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *