Προγνωστικά

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ: Μπορούν να σκοράρουν

on

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ (21:00): Η Ράγιο Βαγιεκάνο σώθηκε και μαθηματικά. Καλά, όχι ότι είχε κάποιο θέμα. Η Βιγιαρεάλ «καίγεται» να σώσει την χρονιά στο πρωτάθλημα. Κοντράρονται για την 36η αγωνιστική στην Ισπανία και το «κίτρινο υποβρύχιο» δίνεται ένα βήμα πιο μπροστά. Όπως και να ‘χει, θέλει μεγάλη προσοχή στο στοίχημα. Στον πρώτο γύρο, είχε πάρει το ματς στην έδρα της με 2-0, με γκολ από Μαντί (32’) και Μορένο (36’ πέν.).

Στο 0-0 με τη Χετάφε έμεινε η Ράγιο Βαγιεκάνο και πιο πριν είχε πάρει 1-1 με τη Σοσιεδάδ και είχε νικήσει εκτός έδρας Μπαρτσελόνα (1-0) και Εσπανιόλ (1-0). Αυτά τα αποτελέσματα, αυτή η συγκομιδή, την κράτησαν στην κατηγορία. Είχε κάνει ένα σερί σχεδόν 100 ημερών χωρίς επιτυχία και είχε βάλει τον εαυτό της σε δύσκολη θέση, αλλά τελικά τα κατάφερε.

Η Βιγιαρεάλ, από την άλλη, περνάει ζόρια. Παλεύει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά καλείται να καλύψει διαφορά 3 βαθμών από τη Σοσιεδάδ και ενώ έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ακολουθεί εντός η Σοσιεδάδ και εκτός η Μπαρτσελόνα. Ζόρια πολλά. Σε μία σεζόν που εντυπωσίασε στο Champions League, κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης! Προέρχεται από το 1-1 στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη και πριν είχε γνωρίσει την ήττα από την ουραγό Αλαβές, σε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Εκτός ο Μορένο, αμφίβολοι οι Ντανζουμά, Μορένο.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ (21:00): Μπορεί να κοντράρει η Ράγιο Βαγιεκάνο τη Βιγιαρεάλ. Θα πήγαινα στο 2-3 γκολ, αλλά είπα να «στρίψω» τελευταία στιγμή. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με το Γκολ και στα 2 ημίχρονα στο 1.80.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *