Προγνωστικά

Ρασίνγκ – Βέλες: Με ρίσκο για τη νίκη

on

Ρασίνγκ – Βέλες (03:30): Κάτι δεν πάει καλά στη Ρασίνγκ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Γοδόι εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Της… στράβωσε για τα καλά το ματς στο 36′, όταν έμεινε με δέκα παίκτες και λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους δέχθηκε το 1-0. Προσπάθησε να… αναθαρρήσει έπειτα από την αποβολή που είχαν και η αντίπαλη, αλλά δεν πρόλαβε να πιέσει, μιας και στο 70′ δέχθηκε το 2-0 και τελείωσε εκεί το ματς. Ήταν το δεύτερο διαδοχικό ματς που χάνει, έπειτα από τον αποκλεισμό σοκ στο κύπελλο, από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Ρασίνγκ – Βέλες (03:30): Υπέπεσε σε γκέλα ολκής στο εντός έδρας με την Πλατένσε την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε με 0-1. Απώλεσε έτσι αήττητο εφτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και δεν έχει ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Πίεσε από νωρίς για το γκολ, δεν το βρήκε όμως και κάπως έτσι έχανε μέτρα όσο περνούσε η ώρα. Στο 74′ δέχθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και δεν κατάφερε να αντιδράσει, ενώ έμεινε και με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις. Τώρα έχει δύσκολη έξοδο απέναντι στη δυνατή Ρασίνγκ, αλλά επιβάλλεται να κυνηγήσει το πρώτο της τρίποντο.

Ρασίνγκ – Βέλες (03:30): Αμφότερες δεν είναι σε καλή κατάσταση σε αυτή τη φάση, αλλά οφείλουν να παλέψουν για το τρίποντο. Η Ρασίνγκ είναι δυνατή εντός, αλλά η Βελές δεν θα τα παρατήσει έτσι εύκολα. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.87.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *