Προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές: Με φόντο το τρόπαιο

on

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές (20:00): Έφτασε η μεγάλη ώρα για την κούπα. Ύστερα από δύο συγκλονιστικούς ημιτελικούς, Ρεάλ Μαδρίτης και Εφές τα λένε στον τελικό του Final Four της Euroleague. Αμφότερες έδωσαν μεγάλες «μάχες» και κατανάλωσαν φουλ ενέργεια. Όμως, εδώ μιλάμε για τελικό και τρόπαιο, οπότε όλα πηγαίνουν στην άκρη. Πρώτη τον… χορό άνοιξε η Εφές. Απέναντι στον Ολυμπιακό τα βρήκε πολύ σκούρα. Αν και κατάφερε να πάρει προβάδισμα 11 πόντων, το έχασε και το ματς πήγε στο τελευταίο σουτ, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν στα 19,5’’ πριν τη λήξη. Εκεί, ήταν η σειρά του Βασίλιε Μίτσιτς να «μιλήσει» και με ένα τρομερό buzzer beater τρίποντο, της έδωσε τη νίκη πρόκριση με σκορ 77-74.

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές (20:00): Αντίθετη ήταν η εικόνα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» είδε το clasico με την Μπαρτσελόνα να… στραβώνει. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα του Λάσο στο -11. Όμως, ένα τρομερό τρίτο δεκάλεπτο έφερε την ανατροπή. Στην τέταρτη περίοδο έγινε ένα μεγάλο ντέρμπι, με τους Μαδριλένους να αντέχουν ψυχολογικά, να βάζουν τα μεγάλα σουτ και στο τέλος να παίρνουν τη νίκη με το τελικό 86-83. Στα ματς της κανονικής περιόδου, το σκορ είναι στην… ισοπαλία. Η Ρεάλ είχε νικήσει στην πρεμιέρα 82-69. Ωστόσο, στον δεύτερο γύρο, η ομάδα του Αταμάν πήρε τη ρεβάνς και επικράτησε 93-90, στην Πόλη. Από ‘κει και πέρα, η «βασίλισσα» θέλει να πάρει και την… εκδίκησή της για τα περσινά playoffs. Εκεί, η Εφές την απέκλεισε στα πέντε ματς και στο τέλος κατέκτησε το τρόπαιο.

Είναι τελικός και καθαρό φαβορί δεν υπάρχει, αφού όλα μπορούν να συμβούν. Αμφότερες μπορούν να υποστηρίξουν ένα ματς υψηλού ρυθμού. Πάμε στοίχημα με over 154,5 πόντους, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,85. Από ‘κει και πέρα, ως funbet μπορούμε να επιλέξουμε έναν Φαμπιάν Κοζέρ. Ο Γάλλος έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση στον ημιτελικό. Να πετύχει over 8,5 πόντους το βρίσκουμε σε απόδοση 1,87.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *