Προγνωστικά

Φιορεντίνα – Γιουβέντους: Στο κυνήγι της Ευρώπης οι βιόλα

on

Φιορεντίνα – Γιουβέντους (21:45): Οι τάσεις αυτοκτονίας συνεχίζονται στη Φιορεντίνα, η οποία κινδυνεύει να χάσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο που είχε στο… τσεπάκι της μέχρι πριν από έναν μήνα. Έχασε από τη Σαλερνιτάνα, από την Ουντινέζε μέσα στην έδρα της, από τη Μίλαν και πριν μερικές μέρες από τη Σαμπντόρια. Κέρδισε σε αυτό το διάστημα μόνο τη Ρόμα.

Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια της. Όμως θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στη Γιουβέντους την τελευταία αγωνιστική. Μια Γιουβέντους αδιάφορη βαθμολογικά, αφού είναι οριστικά στην τέταρτη θέση και δεν έχει κίνητρο πέρα από το γόητρο. Την ίδια ώρα; Ένας… χαμός για την Ευρώπη.

Φιορεντίνα – Γιουβέντους (21:45): Με Φιορεντίνα και Αταλάντα να πηγαίνουν στην τελευταία αγωνιστική ισόβαθμες στους 59. Η Αταλάντα λογικά θα… καθαρίσει την Έμπολι στο Μπέργκαμο. Και οι «βιόλα» θα χρειάζονται μόνο τη νίκη για να βρίσκονται αυτή στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Φιορεντίνα έχει χάσει πολλά… κανονάκια για να καθαρίσει την υπόθεση Ευρώπη και να πετύχει τον στόχο της. Έχει ένα τελευταίο. Αν το κατακτήσει θα παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους μοιάζει να έχει… αδειάσει, το έδειξε και απέναντι στη Λάτσιο. Η Φιορεντίνα έχει την ευκαιρία της, αλλά θα τη θέλαμε σε λίγο μεγαλύτερη απόδοση από το 1.80. Πάμε σε bet builder. Πάμε στοίχημα με άσο και over 1,5 γκολ σε απόδοση 2.13.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *