Προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε: Χωρίς σκοπιμότητες

on

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε (22:30): Παλεύει με νύχια και με δόντια για να μείνει στην κατηγορία η Λεβάντε. Δεν το βάζει κάτω, έστω και αν γνωρίζει πως οι πιθανότητές της για να πετύχει τον στόχο είναι ελάχιστες. Μετά την ισοπαλία που πήρε στο Μεστάγια απέναντι στη Βαλένθια, κατάφερε και πήρε τη νίκη απέναντι στη Σοσιεδάδ με 2-1. Με πέναλτι του Μεγέρο στο 90’ έφτασε στη μεγάλη νίκη, αλλά την ίδια ώρα κέρδισε και η Κάντιθ την Έλτσε. Με αποτέλεσμα να παραμείνει στο -6 από την παραμονή.

Η κατάσταση παραμένει σχεδόν ακατόρθωτη, αφού για τη Λεβάντε υπάρχει πλέον το ματς στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ. Και ακολουθούν η Αλαβές εντός και η Ράγιο Βαγεκάνο εκτός. Με… mission impossible μοιάζει όλο αυτό. Θα τα παίξει όλα για όλα στη Μαδρίτη, ελπίζοντας πως η Ρεάλ θα δείξει το ίδιο πρόσωπο με αυτό που έδειξε και στο ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε (22:30): Στην ομάδα του Αντσελότι όλα μοιάζουν να κινούνται γύρω από τον τελικό του Champions League. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαθηματικά, μένουν ακόμα τρία ματς για το φινάλε και ίσως ο Ιταλός προπονητής θελήσει να προφυλάξει ποδοσφαιριστές εν όψει του τελικού με τη Λίβερπουλ. Έχασε στο «Μετροπολιτάνο» από ένα πέναλτι του Καράσκο στο 40’, σε ένα παιχνίδι που η Ατλέτικο το ήθελε πολύ περισσότερο και το έδειξε στο γήπεδο.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Λεβάντε δεν έχει λόγο να παίξει με σκοπιμότητα, αφού δεν της κάνει ούτε η ισοπαλία. Θα πάει για τη μεγάλη έκπληξη και αυτή θα γίνει μόνο αν σκοράρει. Απέναντι στη Ρεάλ, πάντως, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι. Μπορούμε να δούμε ανοιχτό ματς και πολλά γκολ, θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal και over 3,5 συνολικά σε απόδοση 2.15.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *