Προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία: Έτοιμη η βασίλισσα

on

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία (22:00): Μπορεί να έχει εμφανιστεί αρκετά χρόνια στη ζωή μας, να έχει πλέον εμπειρία από το υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που η Λειψία αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε μια εποχή, πάντως, που τα πράγματα δεν πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά για τους Γερμανούς, οι οποίοι έπεσαν θύμα μεγάλης έκπληξης στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Δέχτηκαν τέσσερα γκολ στην έδρα τους από τη Σαχτάρ και ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους.

Κατάφερε η Λειψία να βγάλει αντίδραση μετά από τις δύο τεσσάρες, αφού είχε προηγηθεί και το 4-0 στη Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ. Κέρδισε με 3-0 την Ντόρτμουντ το προηγούμενο Σάββατο, σε ένα παιχνίδι που έκανε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Σκόραρε με τον Όρμπαν μόλις στο 6′, ο Ζομποζλάι στο 45′ έκανε το 2-0, για να κλείσει το σκορ στο 84′ ο Χαϊντάρα. Είδε τον Λάιμερ να τραυματίζεται και μένει εκτός από το ματς της Μαδρίτης, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι οι Όλμο και Κλόστερμαν.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία (22:00): Η Ρεάλ συνεχίζει να αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο κάθε αντιπάλου. Έξι νίκες σε έξι επίσημες αναμετρήσεις, έχοντας κάνει το πέντε στα πέντε στην Ισπανία και κερδίζοντας τη Σέλτικ στη Σκωτία στην πρεμιέρα του Champions League. Έκανε ακόμα μία ανατροπή στο πρωτάθλημα την Κυριακή, αφού είδε τη Μαγιόρκα να ανοίγει το σκορ στο Μπερναμπέου στο 35′ με τον Μουρίκι. Ισοφάρισε ο Βαλβέρδε λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο και στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι Μαδριλένοι πέτυχαν τρία τέρματα. Με Βινίσιους, Ροντρίγκο και Ρούντιγκερ να διαμορφώνουν το τελικό 4-1. Έχει προβλήματα, καθώς δεν θα παίξουν οι Μιλιτάο, Μπενζεμά και Λούκας Βάσκεθ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Σπάνια συναντάμε τη Ρεάλ στην έδρα της σε αποδόσης πάνω από 1.50. Εδώ τη βρίσκουμε κόντρα στη Λειψία στο 1.61 και είναι μια απόδοση που σε ένα παρολί σε όλη τη βραδιά μπορούμε να βάλουμε τον άσο της Ρεάλ. Θα το συνδυάσουμε και με γκολ για να δώσουμε την πρότασή μας από το ματς. Πάμε στοίχημα με άσο & Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *