Προγνωστικά

Κοπεγχάγη – Σεβίλλη: Το θέλει πολύ

on

Κοπεγχάγη – Σεβίλλη (22:00): Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του Group G στο ‘Parken’. Η Κοπεγχάγη δεν κατάφερε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στην έδρα της Ντόρτμουντ, έτσι με άδεια χέρια από την πρεμιέρα καθώς ηττήθηκε 3-0. Έχει ήδη εκπληρώσει τη βασική της αποστολή με την είσοδο της στους ομίλους και θα χρειαστεί να κάνει μια υπέρβαση ακόμη και για την 3η θέση. Το ματς με τη Σεβίλλη είναι κομβικό αν θέλει να διατηρήσει ρεαλιστικές τις όποιες ελπίδες της. Δεν είναι πάντως σε καλό φεγγάρι, η ήττα με σκορ 2-1 από την Οντένσε ήταν η πέμπτη φετινή σε εννέα ματς πρωταθλήματος. Είναι 6η στη Σούπερ Λίγκα της Δανίας και ήδη στο -8 από την πρωτοπόρο Νόρτζελαντ. Αμού, Γκραμπάρα και Οικονόμου είναι εκτός μάχης, αμφίβολος ο Κορνέλιους.

Κάκιστη η εικόνα της Σεβίλλης, έμοιαζε ανήμπορη να αντιμετωπίσει την Σίτι στην πρεμιέρα. Και ηττήθηκε με το βαρύ 0-4 στο γήπεδο της. Θα παλέψει με τη Ντόρτμουντ για το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης, επομένως δεν έχει πολλά περιθώρια για νέα απώλεια. Προβληματική η εικόνα της και στη La Liga, όπου μετρούσε τρεις ήττες και μια ισοπαλία στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Πήγε στη Βαρκελώνη για το ματς με την Εσπανιόλ, προηγήθηκε 0-3 στο 45′, αλλά της βγήκε η ψυχή μέχρι το τελικό υπέρ της 2-3 και το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Πρέπει να κάνει ένα ντεμαράζ νικών για να πλησιάσει τις θέσεις της Ευρώπης στη συνέχεια. Ο Λοπετέγκι δεν υπολογίζει τους Κορόνα, Μαρκάο και Τόρες για το ματς στο ‘Parken’.

Κοπεγχάγη – Σεβίλλη (22:00): Περίεργη σεζόν για τη Κοπεγχάγη μέχρι στιγμής. Έριξε πολύ βάρος στην Ευρώπη ξεκινώντας από τα προκριματικά και πλήρωσε το τίμημα στο πρωτάθλημα. Τώρα μοιάζει μπερδεμένη για το πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση. Στηρίζεται αρκετά στο physical game και δεν έχει περίσσευμα ποιότητας, ποντάρει στην ταχύτητα επιθετικά και εμφανίζει μπόλια κενά αμυντικά. Η εικόνα της Σεβίλλης είναι δυσανάλογη με το ρόστερ της και πλέον παίκτες και προπονητής νιώθουν την πίεση. Επηρεάστηκε σημαντικά από τις αλλαγές που προέκυψαν στα πρόσωπα της άμυνας ελέω του μεταγραφικού πάρε – δώσε, έχασε τη συγκέντρωση αλλά και τη σιγουριά που έβγαζε ανασταλτικά. Διαθέτει ταχύτητα, τεχνική και πολλές λύσεις από τη μέση και μπροστά, της λείπει ακόμη ο ρυθμός.

Η λογική λέει πως η Σεβίλλη θα βρει κάποια στιγμή πατήματα, μαζί και την αυτοπεποίθηση της. Η καλύτερη στιγμή να το επιχειρήσει είναι τώρα, αφού αν σκοντάψει και στη Δανία θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με τη μάχη της 2ης θέσης στον όμιλο. Η Κοπεγχάγη ωστόσο δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί. Θα παλέψει για το αποτέλεσμα, έστω κι αν το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ζόρικο ματς, παίρνουμε κάλυψη και θα πάμε στοίχημα με το X2 & under 3,5 γκολ στο 1.83.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *