Προγνωστικά

Ρόμα – Μπέτις: Το παλεύουν για την κορυφή

on

Ρόμα – Μπέτις (22:00): Παιχνίδι με τεράστια σημασία και για τις δύο. Για τη Ρόμα γιατί θέλει να ξαναμπεί στην κουβέντα για την πρώτη θέση. Για την Μπέτις γιατί με νίκη εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρώτη θέση, μιας και θα έχει αφήσει στο -6 τους Ιταλούς. Όλα αυτά, βέβαια, στη θεωρία. Πάντως, δεν θεωρώ ότι στο στοίχημα είναι ο Άσος για 1.83 και ειδικά το Διπλό για 4.85. Με βάση και την καλή εικόνα της Μπέτις, δεν θα ήταν καν ρίσκο το Χ2 στο 2.04.

Ίσως, βέβαια, να έπαιξε ρόλο στις αποδόσεις το Διπλό στο Μιλάνο που έκανε η Ρόμα με 2-1 επί της Ίντερ. Πάντως, πιο πριν είχε χάσει 1-0 εντός από την Αταλάντα. Έχει καλή ομάδα, έχει και σκαμπανεβάσματα. «Καίγεται» για τη νίκη για να μην μπλέξει. Γιατί, σε ένα υποθετικό σενάριο που χάνει απόψε και κερδίζει η Λουντογκόρετς, τότε θα είναι στο -3 από τους Βούλγαρους και στο -6 από τους Ισπανούς. Απλώς το αναφέρουμε. Ενδιάμεσα των δύο σημαντικών αγώνων με την Μπέτις παίζει με τη Λέτσε, εντός. Εκτός ο Βαϊνάλντουμ και ο Κάρσντορπ.

Η Μπέτις είναι εξαιρετική φέτος. Σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει με την ψυχολογία στα ύψη, το απολαμβάνει. Ναι, έχασε 1-0 από τη Θέλτα, μόλις η δεύτερη απώλεια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, η άλλη είναι το 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Στην Ευρώπη, νίκησε 2-0 την Ελσίνκι στη Φινλανδία και 3-2 εντός τη Λουντογκόρετς. Και τα παιχνίδια με τη Ρόμα είναι μία καλή στιγμή να τεστάρει τη δυναμική της. Εκτός ο Σαμπαλί, ο Χουάνμι και ο Καμαράσα.

Ρόμα – Μπέτις (22:00): Με ιντριγκάρει πολύ και το Χ2 στο 2.04, αλλά και το πρώτο γκολ Μπέτις στο 2.70. Όμως, θα τα αποφύγω. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 2.05. Γενικά περιμένω να δούμε ωραίο παιχνίδι, δυνατό, μία «μάχη». Κρίνονται, άλλωστε, τόσα πολλά…

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *