Προγνωστικά

Άρσεναλ – Μπόντο Γκλιμτ: Αλλαγές αλλά… μπορεί

on

Άρσεναλ – Μπόντο Γκλιμτ (22:00): Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο είναι αυτό στον 5ο όμιλο. Βλέπετε, η έως τώρα κακή παρουσία της Τσέλσι, τις έχει βάλει στο κόλπο της πρόκρισης. Και όσο οι «μπλε» κοντράρονται με τη Μίλαν σε δύο παιχνίδια, Σάλτσμπουργκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους. Στο στοίχημα, πάντως, η πρωταθλήτρια Αυστρίας δίνεται ένα βήμα πιο μπροστά.

Από την εμφατική νίκη με 3-1 στο ντέρμπι με την Τότεναμ προέρχεται η Άρσεναλ. Και συνεχίζει στην κορυφή της Premier League. Και ψάχνει μία νίκη εδώ που θα τη βάλει στην κορυφή και του ομίλου της στο Europa League, έστω και αν έχει ματς λιγότερο. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και μοναδική της απώλεια, σε όλες τις διοργανώσεις, είναι η ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ισχυρό φαβορί είναι, αλλά χρειάζεται προσοχή και για το ότι ο Αρτέτα αναμένεται να κάνει εκ νέου rotation.

Η Μπόντο Γκλιμτ σημείωσε εντυπωσιακή νίκη με 4-1 εκτός επί της Λίλεστρομ, παραμένει στη 2η θέση. Όμως, δεν προλαβαίνει την πρωτοπόρο Μόλντε (+15). Στην Ευρώπη, θέλει να κάνει και φέτος θόρυβο. Την… ευνοεί ότι πήρε βαθμό στην Ολλανδία, ενώ νίκησε και τη Ζυρίχη. Εντάξει, οι πιθανότητες να πάρει ένα από τα δύο πρώτα εισιτήρια δεν είναι με το μέρος της, αλλά ως τώρα δείχνει αξιόλογη εικόνα και το παλεύει. Θα κάνει το ίδιο και στο «Έμιρεϊτς».

Άρσεναλ – Μπόντο Γκλιμτ (22:00): Δεν ξέρουμε σε ποιο βαθμό θα κάνει rotation ο Αρτέτα, αλλά περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι, ανοικτό, με γκολ. Σε αυτήν τη λογική, Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 2.03.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *